My Pinterest favorites #45 Zie ginds komt…

De stoomboot? Of toch niet? Nu de meeste intochten in Nederland zijn afgelast is het een hele uitdaging om het mooiste sprookje levend te houden. Maar daar kunnen de ouders natuurlijk goed bij helpen! Maak er een prachtig verhaal van, en ga thuis lekker aan de slag met het Sint thema. Ik ben alvast op Pinterest gaan spieken en deel graag alle leuke ideetjes!

Kijken jullie mee?

Knutselen

Kleuren

Versieren

Taart

Surprise

Is er bij jullie nog op een of andere manier een Sinterklaas viering? Misschien is er wel een online intocht of feest? Ook ben ik erg benieuwd wat het verhaal is dat jullie tegen de kinderen gaan vertellen, want Sinterklaas is natuurlijk wel in Nederland voor pakjesavond! En dat gaan we zeker vieren… Wij ook! Zoals Sinterklaas altijd zegt: ‘Het komt goed…’. En daar gaan we dan maar van uit! Uiteraard halen we de Sinterklaas gezelligheid in huis door lekker samen te knutselen, kleuren, bakken en versieren.

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor school, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

Hoe vieren jullie dit jaar Sinterklaas?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een reactie

CommentLuv badge