Mijn maand in foto’s #10 | Wandelen, nieuw bed en laatste keer uit eten!

De maand oktober is alweer achter de rug! De herfst is echt begonnen en we gaan langzaamaan de winter in. Deze maand begon nog met een paar hele mooie dagen waar we echt van hebben genoten. Lekker wandelen over de havens en door het bos! Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 30 oktober! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand oktober stond in het teken van Wandelen, een nieuw bed en de laatste keer uit eten!

Kijken jullie mee?

Nina wandelen

Nina wandelen

Het laatste weekend van september was het prachtig mooi weer. Tijd dus om er lekker met z’n drieen even op uit te gaan! Natuurlijk mocht de Orca niet ontbreken tijdens onze wandeling.

Pyajama feestje

De klas van Nina had hun doel behaald, en dat betekende pyjamafeest op school! 

The Body Shop

Van The Body Shop kreeg ik dit prachtige pakketje binnen met producten verrijkt met CBD van natuurlijke oorsprong en hennepolie.

Nieuw bed

Eindelijk was het zover, begin oktober kwam ons nieuwe bed! Wat een verschil met ons oude bed… we slapen als twee roosjes! Nu rustig plannen maken om onze slaapkamer verder aan te kleden, schilderen en behangen.

Bellen blazen

Lol met opa en een bellenblaas!

Onze woonkamer

Grijze muur

Onze nieuwe bank was in september binnen gekomen, en jullie vroege massaal om een artikel over onze woonkamer! Het artikel staat nu online dus kunnen jullie rustig gaan bekijken. 

Soep

Opa had lekkere tomatensoep gemaakt, en wij kregen wat mee als lunch! 

Winterjas

Oktober, dat betekend dat er gekeken moet worden naar winterjassen… en na een lange zoektocht is het gelukt! 

Het is weer de tijd van de adventskalenders! Ook The Body Shop heeft weer prachtige exemplaren te koop.

Regen

Regen, regen en nog eens regen… Bij de school van Nina is het nog een grote bouwplaats dus onze auto bleef niet lang wit! 

Kleding

Op maandag 12 oktober belde Harm Hendrik mij onverwachts op of ik even wilde winkelen met z’n tweeën. Hartstikke leuk natuurlijk! Nina mocht bij haar tante spelen en wij hadden een heerlijke middag voor onszelf. En ik ben ook nog eens goed geslaagd! 

Bos

Bos

In de herfstvakantie kan een uitje naar het bos niet ontbreken natuurlijk! Nina vond het hartstikke leuk om op zoek te gaan naar paddestoelen en te spelen met water en stokken.

Logeren

Logeren in de vakantie bij opa en oma is het hoogtepunt! 

Laatste keer uit eten

Zeebodem

En dat betekende dat wij voor de laatste keer uit eten konden, want helaas moesten de restaurants weer sluiten…

Playmobil

In zo’n vakantie staat de Playmobil de hele week op tafel, lekker genieten! 

Kapper

Nina vind het de laatste tijd erg leuk om ‘kappertje’ te spelen. Dan is het natuurlijk helemaal leuk als je oom zegt dat je zijn haar mag scheren!

Toby

Bij Intratuin kocht ik dit voederhuis voor op het raam, ik kreeg alleen een vreemde bezoeker…

Wandelen

Sinds ik behoorlijke rugklachten heb loop ik iedere week met een teamgenootje. Tot nu toe gaat het erg goed, en is het best lekker om zo’n stevige wandeling te maken!

 

Hoe was jullie maand oktober?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge