Snacks voor het ‘Heerlijk avondje’!

Vandaag is het 3 december, bijna pakjesavond! Een gezellig avondje gezellig samen met je gezin, kinderen, familie of misschien wel met vrienden of collega’s! Staan alles cadeautjes, gedichten en surprises al klaar? Bij zo’n gezellig avondje horen natuurlijk ook lekkere snacks op tafel. Hiervoor heb ik de hulp van ‘De Kokende Zussen’ ingeschakeld. Zij hebben een mooie overzicht gemaakt met heerlijke snacks voor dit ‘heerlijk avondje’.

Kijken jullie mee?

De Kokende Zussen | Hoi allemaal! Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: pakjesavond! En of je nou sinterklaas viert met kinderen, vrienden of collega’s, lekkere hapjes mogen deze avond zeker niet missen. Irma vroeg aan ons om een aantal heerlijke hapjes voor sinterklaasavond op een rijtje voor jullie te zetten. Wij weten hier zeker wel raad mee en delen dan ook erg graag onze lekkere ideeën met jullie. Maar laten wij ons eerst eventjes voorstellen.

De kokende zussen

Wij zijn Shanna, Kheira en Selma en hebben sinds een paar jaar een kookblog genaamd De Kokende Zussen. Zoals onze blog naam al aangeeft zijn wij drie zussen van elkaar en wij hebben een enorm grote liefde voor eten, koken en bakken. Van jongs af aan waren wij al in de keuken te vinden en onze liefde voor het creëren van nieuwe, makkelijke en vooral lekkere gerechten is niet meer weg gegaan. Met de inspiratie van onze opa en oma’s besloten wij om een blog te beginnen zodat wij iedereen kunnen inspireren met onze passie. Daarnaast vinden jullie ook verschillende reisverhalen terug.

Na een aantal jaar bloggen hebben wij al veel ervaring met het maken van super lekkere hapjes. Daarom hebben wij voor jullie een heerlijk overzicht met de lekkerste recepten voor sinterklaas avond.

Zoete Sinterklaas hapjes

De kokende zussen
Oud Hollandse Arretjescake met pepernoten
De kokende zussen
Chocolade pepernoten cheesecake
De kokende zussen
Sinterklaas chocolade bark

Tijdens sinterklaasavond kunnen de lekkerste zoete recepten natuurlijk niet ontbreken. De sinterklaas lekkernijen liggen al een tijdje in de winkel. Denk aan pepernoten in allerlei varianten, chocoladeletters en marsepein. Met deze producten kun je ook heerlijke hapjes maken. Denk bijvoorbeeld aan de oud Hollandse Arretjescake met pepernoten of een overheerlijke chocolade pepernoten cheesecake. Ook zou je kunnen kiezen om een Sinterklaas chocolade bark te maken. Een lekkere chocoladereep met strooigoed voor bij de thee of koffie tijdens het wachten op cadeautjes.

Hartige Sinterklaas hapjes

De kokende zussen
Pizzatwisters
De kokende zussen
Nachos
De kokende zussen
Pull apart worstenbrood

Natuurlijk mogen heerlijke hartige hapjes deze avond ook niet ontbreken. Zeker niet als je Sinterklaas viert met een groep volwassen zoals jouw vrienden of collega’s. Bij ons thuis zijn de pizzatwisters altijd een groot succes en een heerlijke schaal vol met onze nachos is binnen no-time op. Dit Pull apart worstenbrood is ook super leuk voor sinterklaas avond. Het is simpel te maken en het staat onwijs leuk op tafel. De kinderen zullen hier ook van genieten!

Met al deze heerlijke hapjes komen wij al helemaal in de stemming en wij hopen jullie ook. Mochten jullie nog op zoek zijn naar meer inspiratie kunnen jullie altijd door onze recepten bladeren op dekokendezussen.nl. Wij hopen dat er iets voor jullie tussen zit en wensen iedereen een hele fijne sinterklaasavond.

De Kokende Zussen

Bedankt voor al deze heerlijke tips Shanna, Kheira en Selma! Ik denk dat de nachos hier ook snel op zijn, en dat het pull apart worstenbrood een favoriet van Nina is!

Wat zetten jullie op tafel met pakjesavond?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge