My Pinterest favorites #34 Adventskalenders

De herfst is nog maar net begonnen maar de winkels liggen alweer vol met… adventskalenders! Het weer laat het ons al wel redelijk goed zien, maar de winter, en dus ook de feestdagen komen er weer aan! Adventskalenders zitten vol met grote en kleine verrassingen. Iedere dag in december mag er een cadeautje worden opengemaakt. De kalenders zijn er in heel veel soorten en maten, voor volwassenen en kinderen. Maar ze zijn natuurlijk ook zelf te maken! Ik heb even rondgekeken op Pinterest en heb de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet.

Kijken jullie mee?

Zelf maken

adventskalenders adventskalenders adventskalenders

adventskalenders adventskalenders adventskalenders

 

Voor kinderen

adventskalenders adventskalenders adventskalenders

Kinder adventskalenderKinder adventskalenderKinder adventskalender

Cadeautjes

cadeautjes cadeautjes cadeautjes

 

Gaan jullie dit jaar ook een adventskalender maken of kopen? Ik heb in ieder geval een kalender van The Body Shop, deze komt vrijdag online met een kleine ‘sneak peak’. Maar het lijkt me ook erg leuk om er zelf een te maken! Bijvoorbeeld om samen uit te wisselen met iemand, en dan zo leuk en origineel mogelijk natuurlijk!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie voor kerst, adventskalenders, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer? Zo kunnen we elkaar blijven inspireren op allerlei gebieden!

Gaan jullie een adventskalender maken of kopen?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge