Mijn Herfst Bucket List

Vandaag is toch echt de herfst begonnen! Van mij mocht het ook wel beginnen, ik was de (hele) warme dagen wel zat en was toe aan de knusse dagen binnen. De regen staat me niet zo aan, maar de prachtige kleuren in de natuur, de gezellige avondjes op de bank, de boswandelingen en de heerlijke shawls vind ik geweldig! Zo heb ik ieder jaar wel een aantal dingetjes op mijn ‘Bucket List’ staan voor de herfst, zo ook dit jaar!

Kijken jullie mee?

Kledingkasten herfst proof maken

Het is hoog tijd om de kledingkasten in te duiken, alles uit te zoeken en de dikke truien weer tevoorschijn te halen! Ergens vind ik het eigenlijk ook wel weer een fijn klusjes. Alles schoon, fris en uitgezocht. En je weet natuurlijk meteen weer wat er geshopt moet worden…

Boswandelingen maken

Dat staat natuurlijk standaard op ons lijstje! Vooral in het weekend vinden we het heerlijk om naar het bos te gaan. En in de herfst met die prachtige kleuren vinden we het helemaal een heerlijk uitje!

Geurkaarsen inslaan

Dat ga ik zeker doen! Ik heb regelmatig een geurkaars aan staan in huis, vooral in de herfst en winter. De geuren die ik in ga slaan zijn toch wel vooral cookie, appeltaart, wood en kaneel. De echte wintergeuren dus!

Nieuwe shawls en dikke truien scoren

Ik leef in het najaar en winter op dikke truien, vesten en heerlijke warme shawls. Ik hou er van om in mijn vest met een heerlijke shawl zo naar buiten te kunnen lopen op een mooie herfstdag. Er komen dus zeker nieuwe exemplaren bij!

Nagellak uitzoeken

Ook mijn collectie nagellak moet nodig worden uitgezocht. De zomerkleurtjes mogen even aan de kant en mogen plaats maken voor de herfst- en winterkleuren!

Herfst schoonmaak + decoratie in huis

De benedenverdieping is krijgt een echte najaarsschoonmaak! Of het bestaat weet ik niet, maar ik vond het wel passen bij de voorjaarsschoonmaak. Ook kunnen dan alle zomer decoraties weer de kelder in, en kunnen alle herfstdecoratie en de kaarsjes weer gezellig de woonkamer in.

Warme chocomel drinken

Dit gaat zeker gebeuren op gezellige donkere avondjes!

Uitwaaien op het strand

Net als naar het bos vinden we het strand ook altijd een leuk uitje. Vooral om even lekker uit te waaien!

Maak een puzzel

Zelf heb ik hier een aantal leuke puzzels in de kelder liggen, maar ook mijn moeder heeft een aantal leuke puzzels van Jan van Haasteren. Ik denk dat ik bij haar maar even ga spieken om een leuke die ik mooi dit najaar kan maken…

Stamppot eten

Het kan weer! Vooral mijn man maak ik hier erg blij mee, dus de stampotten komen natuurlijk weer op tafel!

Warme sloffen kopen

Als ik mijn kast heb opgeruimd komt er misschien nog wel een nieuw paar boven water maar anders kan ik zeker een nieuw paar kopen. Ik draag ze het liefste de hele dag!

Herst fotoshoot in het bos

Het lijkt me hartstikke leuk om deze herfst een paar mooie foto’s van ons als gezin te laten maken. Die hebben we eigenlijk nog niet dus dat gaat wel tijd worden…

Tuin winterproof maken

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben we veel tuin bij onze woning. De tuin moeten we dus zeker ‘even’ winterproof maken. Al het laatste onkruid moeten we verwijderen, bollen planten, dakgoten leeg maken en natuurlijk onze overkapping gezellig aankleden voor de winter.

TuinTuin

Wat staat er op jou Bucket List voor deze herfst?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash
Dit artikel bevat affiliate links.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge