Mijn maand in foto’s #09 | Limburg, Strand en Winterjas

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 27 september! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand september stond in het teken van Limburg, het strand en een nieuwe winterjas! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Voordeur

Zoals jullie al een tijdje geleden hebben kunnen zien hebben wij een nieuwe voordeur gekocht. Eindelijk tochtvrij! Deze moest nog wel mooi geschilderd worden, en dat heeft JOVRI voor ons gedaan. We zijn erg blij met het resultaat!

Limburg

Toen de eerste schoolweek van Nina er op zat gingen wij nog even lekker een weekendje naar Limburg. We hadden prachtig weer, en Nina had er zin in! Natuurlijk moest wel haar beer mee…

Limburg

Dierentuin

Dierentuin

Op zaterdag gingen we gezellig naar Gaia Zoo, een prachtige dierentuin in Kerkrade. Samen met mijn ouders en broertje hebben we daar een gezellige, en warme dag gehad.

Druiven

De druivenplant doet het goed dit jaar! Wil iemand nog druivensap maken? 😉Lush scub

In Maastricht was ik natuurlijk even bij Lush binnengegaan. Daar kocht ik onder andere deze Easy Peeler Shower Scrub.

School

Wat zijn wij blij met de schoolkeuze voor Nina, en wat vind ze het nog steeds leuk! Als je dit gezichtje ziet als je de jassen aantrekt breng je haar toch met een gerust hart weg…

School

Wat ook zo leuk is op school is dat ze echt alles aan me wil laten zien, tot de wc aan toe!

Ziengs Alboe

Kim van Alboe heeft in samenwerking met Ziengs een toffe schoenencollectie uitgebracht. Wij deden mee aan de winactie en maakten daarvoor deze foto. En we kregen een berichtje dat we hadden gewonnen! Zwarte laarsjes voor mij, en Nina!

Lush

Heerlijk genieten zo’n avondje met een Lush bal in bad…

Strand

Strand

Strand

Op zondag 8 september gingen we ‘s middags heerlijk uitwaaien op het strand. Nina geniet er echt van: schelpen zoeken, steentje gooien, met de bal spelen… het kan allemaal!

Overkapping

Overkapping

Deze maand heb ik ook de overkapping goed opgeruimd en schoongemaakt. Daarna heb ik de foto’s gemaakt voor het artikel wat jullie misschien al wel hebben gelezen. De overkapping heeft namelijk een make-over gehad in de zomervakantie!

Prinses

Deze maand was het natuurlijk ook Prinsjesdag. Nina dacht eigenlijk dat Sinterklaas en zwarte piet in de koets zaten en ze vond het verder dan ook niet zo interessant… ik geniet lekker van mijn eigen prinsesje!

School

Er waren nog genoeg heerlijke najaarsdagen waar we lekker van konden genieten!

Magneetverf

Er kwamen alweer genoeg werkjes en briefjes mee naar huis van school waar een plekje voor moest worden gezocht. Op onze kelderkast heb ik een vak geschilderd met magneetverf, dat werkt erg goed! Op de rechterfoto moest het tape nog worden verwijderd, maar met magneetverf heb je wel minimaal drie lagen nodig…

Regen

We hebben deze maand nog echt heerlijke nazomer dagen gehad maar ook al echte herfstdagen.

Kip

Met een beetje mooi weer gaat de kipgrill aan!

Strand

Afgelopen zaterdag hadden we weer opnames voor ‘Het Pepernotenjournaal’. Ik was dus de hele dag op pad, samen met vele vrijwilligers. Dat betekende dat Nina een gezellig dagje had met haar papa. Zoals jullie kunnen zien heeft ze genoten!

Alboe schoenen

Ook kwamen zaterdag onze gewonnen schoenen binnen! We gaan ze snel showen op Instagram

Perenboom

Nina ontdekte de perenboom bij ons in de tuin, en wat zaten er veel peren aan!

Winterjas

We scoorden bij Wibra deze super leuke winterjas voor Nina. Als je vraagt ga even leuk op de foto krijg je dit…

Wij hebben een gezellige en drukke maand gehad. De herfst is nu echt begonnen, de drukke tijden komen er weer maar maar dat vind ik juist ook wel weer gezellig. Jullie kunnen mij natuurlijk volgen op mijn Instagram en Facebook om sneller op de hoogte te zijn van alles!

Hoe was jullie maand?

irma

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge