Een dagje naar GaiaZOO

In onze vakantie in Limburg zijn we samen met mijn ouders een dagje naar GaiaZOO geweest. Mijn ouders waren op vakantie in Gulpen (lees de uitgebreide blog hierover) en wij mochten een lang weekend langs komen. Op maandag gingen wij richting Kerkrade om de dierentuin te bezoeken, we hadden er zin in! Het parkeren ging erg gemakkelijk, er waren genoeg parkeerplekken en het was er gelukkig niet druk. Bij de kassa werden we snel en vriendelijk geholpen, en bij de kaartjes controle stond een hele vriendelijke meneer! Hij wenste ons een fijne dag en we konden het park inlopen.

Het park
Het viel ons op dat het park heel mooi begroeid was met vele soorten bomen en planten, alleen hierom keek je al je ogen uit. Omdat Nina ook mee was wilden we in iedergeval graag naar de kinderboerderij. Nina heeft hier haar ogen uit gekeken! Ze ging samen met ons tussen de geitjes en kippen, ze vond het echt super leuk! Nina is helemaal niet bang voor dieren, en geniet volop. De plek waar je tussen de dieren mocht lopen werd goed schoon gehouden, en hier kan je je met jonge kinderen erg goed vermaken!

Natuurlijk zijn de ‘bekende’ dieren te vinden in GaiaZOO, maar ook minder bekende dieren kan je hier bekijken. Denk aan de grootoorvos, reuzenmiereneter, rode panda, wasbeer, wilde hond, vogelspin, zwarte ooievaar en nog veel meer! In het park staat ook de DinoDome. Dit is Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de JungleTour kunnen ze klauteren over spannende touwbruggen en hoge klimtorens. Helaas is Nina hier nu nog te klein voor, maar als we terug komen gaan we ook hier zeker een kijkje nemen!

Als je een keer in Zuid-Limburg bent raden wij zeker GaiaZOO aan! Ben jij er al eens geweest? Of heb je een ander favoriet park?

cropped-Irma_handtekening.png

4 Comments

  • Wat leuk om te horen dat jullie een leuke dag hebben gehad in GaiaZOO! Hopelijk tot ziens!

    • We hebben het zeker naar ons zin gehad in jullie park, tot de volgende keer!

    • Het was zeker een succes! Vanaf mijn woonplaats veel te ver helaas. Hoe was Wildlands? Wil ik ook zeker nog eens naar toe 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge