The Body Shop Adventskalender | Sneak Peek!

Ja jongens, ‘de’ tijd van het jaar is echt begonnen. De regen tikt al behoorlijk wat uren op de ramen, de kaarsjes kunnen weer aan, de plaidjes zijn weer opgezocht, we gaan langzaamaan richting de feestdagen! En dat zie je ook echt al wel in de winkels. De pepernoten, chocoladeletters en kerstballen liggen weer in de schappen. Maar ook alle adventskalenders zijn er weer! Ik kreeg van The Body Shop deze mooie Deluxe adventskalender opgestuurd, en ik ga jullie vandaag een kleine sneak peek geven. Ik wil natuurlijk niet teveel verklappen!

Kijken jullie mee?

”Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de bekende beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk. The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden. Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken. Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.”

Ontwerp

Adventskalender

Ieder jaar bekijk ik al die mooie adventskalenders en wat mij opvalt is dat The Body Shop zich toch wel helemaal uitslooft met de verpakkingen. Het ziet er altijd prachtig uit, en ook dit jaar is de adventskalender weer een feestje. De illustraties zijn echt geweldig (hulde aan de illustrator!), en het straalt één en al kerstmis uit. De doos heeft de vorm van een schattig huisje, geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop. Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. The Body Shop zegt dat dit thema terug komt in de hele kerstcollectie van 2019, dus ik ben erg benieuwd!

Een droom achter elk luikje…

Adventskalender

Als je het huis openmaakt zie je 25 doosjes, kris kras door elkaar. Allemaal verschillende vormen, maar weer met prachtige illustraties.

Adventskalender

Achter elk luikje van deze kalender vind je ook interessante wetenswaardigheden over 25 inspirerende vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden. Waar ik pas veel later achter kwam is dat als je de doosjes andersom terug stopt zie je op eerste kerstdag de mooie tekst: ‘Dream Big’.

Sneak peek

Adventskalender

Natuurlijk was ik meteen nieuwsgierig naar een heel groot pakje, nummer 6! Hier zit een grote verpakking 250ml van de Strawberry shampoo in!

Adventskalender

De rechthoekige doosjes zagen er ook veelbelovend uit. In nummer 17 zit het Vitamine C glow sheet mask. Dit masker heb ik nog nooit geprobeerd, maar mijn gezicht kan na een flinke verkoudheid wel een oppepper gebruiken!

Adventskalender

De driehoekige doosjes vind ik ook heel creatief bedacht. In nummer 20 zit de Vanilla Delight Bath Bomb. Zoals jullie wel weten ben ik groot fan van de bath bombs van The Body Shop maar deze ken ik nog niet, dus ik verwacht dat dit een nieuwe geur is. Leuk!

Adventskalender

Nummer 7 is ook best een groot doosje en vrij zwaar. Dat klopt ook wel want er zit een body butter van 50 ml in! Het is de Fuji Green Tea, deze lijn heb ik zelf nog nooit gehad dus wil ik graag proberen!

Adventskalender

Ook zitten er make-up producten in de adventskalender, wat leuk! Zoals deze Camomile gentle eye make-up remover in doosje nummer 5.

The Body Shop Himalayan Charcoal purifying facial soap

Nummer 15 is een heel zwaar doosje. Hier zit namelijk Himalayan Charcoal purifying facial soap in van 100g.

The Body Shop Shea body butter

Het laatste doosje… nummer 25! Dit is een hele grote verpakking want daar komt een Shea body butter uit van 200ml!

Ik ben echt super blij! Wat een leuke kalender, en erg goed gevuld! Ik heb jullie natuurlijk niet alles laten zien, maar deze sneak peek geeft wel een heel goed beeld met wat voor soort producten er allemaal in de adventskalender te vinden zijn. Beautyverrassingen, skincare, heerlijk geurende bad- en bodyproducten, make-up, nieuwe producten, de oude vertrouwde producten en producten die speciaal alleen voor de adventskalenders zijn. Ik ben dus zeker verrast!

De Adventskalenders zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

Hebben jullie al een adventskalender gekocht?

irma

 

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een antwoord

CommentLuv badge