My Pinterest favorites #17 Paasbrunch

Aankomend weekend is het alweer Pasen! Veel mensen beginnen al na te denken wat ze gaan doen met deze vrije dagen, en natuurlijk de vraag wat ze gaan eten! Een heerlijke paasbrunch (ontbijt, lunch of diner, wat jij wil!) is natuurlijk altijd een goed idee. Als je zelf aan de slag wil gaan met heerlijke dingen maken heb ik alvast wat lekkere inspiratie voor je opgezocht op Pinterest. Natuurlijk heb ik ook aan de uitstraling van de tafel gedacht, want je wil natuurlijk wel dat het plaatje helemaal compleet is! Ga er lekker rustig voor zitten en scroll door alle mooie plaatjes, en natuurlijk kunnen jullie meteen met alle inspiratie aan de slag!

Kijken jullie mee?

Tafel
  

  

Kinderen
  

Broodjes
  

  

Advocaat
 
 

  

Hebben jullie al leuke plannen voor het lange (vrije) weekend? Ik denk dat wij lekker thuis blijven en lekker gaan genieten van elkaar als gezinnetje. Hopelijk krijgen we een lekker zonnetje zodat we ook lekker buiten kunnen zijn. Hopelijk heb ik jullie nog een beetje kunnen helpen met deze inspiratie, en kunnen jullie dan lekker gaan genieten van een heerlijke paasbrunch!

Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Het vorige artikel van ‘My Pinterest Favorites’ over ‘de lente’ is hier te lezen. Vorig jaar heb ik ook een ‘My Pinterest Favorites’ geschreven over Pasen, in dit artikel staat nog veel meer inspiratie!

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest? Dat kan via deze link

Wat gaan jullie eten met Pasen?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

3 Comments

  • Wij hebben niet echt plannen.
    Nu ik niet meer werk ben ik voor het eerst in jaren met pasen vrij. Manlief moet wel gewoon tweede paasdag werken. Wat we wel gaan doen is zaterdag ff een dagje naar zutphen.

  • Ahhh, ik zie het nu pas en de Pasen is alweer voorbij. Gelukkig zijn veel recepten ook lekker na de Pasen, bedankt dat ik tussen de heerlijke rij mag staan!

Geef een reactie

CommentLuv badge