My Pinterest favorites #16 Lente

Eindelijk… het is bijna zover! Dinsdag 20 maart start eindelijk de lente! En ik moet toegeven, ik vind het wel tijd worden. Heerlijk weer wat langer licht, wat meer zon, bloemetjes in de tuin dus genieten maar! Dus om ons al wat voor te bereiden op dit nieuwe seizoen heb ik daarom alvast wat leuke inspiratie op Pinterest opgezocht. Van bloesemtakken tot leuke knutselwerkjes voor de kinderen. Een aantal leuke posters voor in het interieur, en natuurlijk ook wat heerlijke salades. Ga er lekker rustig voor zitten en scroll door alle mooie plaatjes, en natuurlijk kunnen jullie meteen met alle inspiratie aan de slag!

Kijken jullie mee?

Bloesemtakken

  

  

Knutselen met kinderen
  

  

Posters

 
 
  
 

Salade

  

  

Tuin

 

  

Hebben jullie al leuke plannen voor de lente? Misschien ga je wel lekker bezig in de tuin of juist de woonkamer helemaal veranderen? Ik vind het zelf heerlijk om weer lekker in de tuin aan de slag te gaan, en in de woonkamer komen mooie bloesemtakken zoals bijvoorbeeld magnolia of Japanse kers uit onze eigen tuin te staan. Laat hieronder in de comments weten wat jij gaat doen in dit nieuwe seizoen, ik vind het hartstikke leuk om te lezen en misschien breng je andere mensen op ideeën. Hopelijk heb ik jullie nog een beetje kunnen helpen met deze inspiratie, en kunnen jullie dan lekker gaan genieten van het nieuwe seizoen wat voor de deur staat!

Jullie mogen mij natuurlijk ook altijd volgen op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk! Het vorige artikel van ‘My Pinterest Favorites’ over ‘Valentijnsdag’ is hier te lezen.

Kijk jij uit naar de lente?

irma

 

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

7 Comments

Geef een antwoord

CommentLuv badge