Mijn ontvangen ChristmasSwap

Afgelopen kerst heb ik meegedaan met de ChristmasSwap die was geregeld door Knapgoed. Jullie hebben al kunnen zien hoe ik mijn pakket heb ingepakt, maar ik wil jullie natuurlijk ook laten zien wat voor mooi pakket ik heb gekregen. Ik ga jullie laten zien hoe het was ingepakt, en natuurlijk wat er in de pakjes zat.

In de kaart kon ik lezen dat ik een pakket van Sieta heb ontvangen. Zij was dus mijn ‘swapmaatje’! Super leuk want mijn pakket is naar haar toe gegaan.

Toen ik de doos open maakte zag ik al wat leuke dingen liggen, onder andere een enveloppe met een leuke kaart en witte kaarsen met een leuk label eraan. De andere cadeautjes waren nog verstopt onder wat extra papier…spannend!

Hier liggen alle cadeautjes (prachtig ingepakt!) bij mij onder de kerstboom. Het kleurenthema wat Sieta gebruikt heeft (zwart/wit/goud) is prachtig doorgevoerd in alle cadeautjes. Je kan echt zien dat ze er veel tijd en moeite ingestopt heeft. Dat is best wel bijzonder natuurlijk, omdat wij elkaar helemaal niet kennen! We moesten aan de hand van elkaars Instagram-account namelijk cadeautjes voor elkaar kopen.

Extra labels of kaartjes aan cadeau’s vind ik zo leuk! Dat geeft net het extra tintje, en maakt het persoonlijk.

Eindelijk, op kerstavond mocht ik alle cadeautjes open maken. En wat zijn ze leuk! Ook als de pakjes opengemaakt zijn past het nog allemaal bij elkaar. De dingen die ik onder andere gekregen heb zijn een kerst handdoek & theedoek, hanger met de tekst ‘hello sunshine’, kaarssen, houten kerstboom, houten clipboard etc.!

Wat ook zo lief was… Sieta heeft er een heel leuk cadeautje voor Nina bijgedaan! Een houten engeltje van Dick Bruna, super leuk! Ik ben hartstikke blij met het pakket wat ik heb ontvangen, zo krijgt een blogger toch nog een kerstpakket!

Hebben jullie al eens meegedaan aan een swap?

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge