My Pinterest favorites #4 De kerstboom de deur uit!

Vandaag alweer het vierde artikel van ‘My Pinterest favorites’, en dit keer het thema: De kerstboom de deur uit! Standaard op nieuwsjaarsdag gaat bij mij de kerstboom (en alle andere kerstdecoratie) de deur uit. Maar wat lijkt het dan kaal in huis! Wat zet jij in plek van alle gezellige kerstdecoraties? Nog even inspiratie opdoen? Kijk dan snel mee!

Kerstboom eruit, kamerplant erin!
  

Kerstboom eruit, trapje tegen de muur.
  

Kerstboom eruit, hangstoel in de kamer.
  

Kerstboom eruit, poster tegen de muur.
  

Bron: Pinterest, klik op de foto voor de originele bron

Is bij jullie de kerstboom er al uit? En wat staat er nu?

12 Comments

 • Wat een leuke post vol inspiratie! Ik heb vandaag de kerstboom er uit gehaald, maar het speelgoed van de kleine staat nu weer op die plek haha. Maar heb wel ineens weer flink wat ruimte hoor. Misschien toch maar eens een kamerplant de kamer in…

 • Vooral als ik de planten zie heb ik zin om ook wat neer te zetten! De kerstboom is er sinds nieuwjaarsdag uit, maar er is nog niks voor in de plaats gekomen. Over een maand gaan we verhuizen dus ik denk dat we nog even wachten. Ik twijfel heel erg over een plant zoals op het linker planten-plaatje of een xxl cactus… moeilijk moeilijk!

  • Een grote cactus vind ik zelf ook erg mooi! Heel veel succes met de verhuizing!

  • Hier hebben we ook een lamp op de plek van de kerstboom gezet, toch iets van licht 😉

 • Leuke tips! Die van ons heeft nu plaatsgemaakt voor de box;-) Een heel andere setting dus, spannend!

 • HANGSTOELEN. Die staan al jaren op mijn wishlist, en ik heb besloten om er voor de boerderij waar we per juni gaan wonen, gewoon één aan ga schaffen 😉 Ik vind het ook heel kaal zonder kerstboom, maar vanwege de verhuizing, komt er helaas niets voor in de plaats. Volgend jaar!

  • Oooo wat spannend, en wat gaaf in een boerderij! Dat zou ik ook nog wel willen 🙂
   Succes nog even!

Geef een reactie

CommentLuv badge