Mijn week in foto’s #01

Week 1 van het nieuwe jaar! Dan kan het niet anders dan dat er een ‘Mijn week in foto’s’ online moet komen natuurlijk. Jullie zien de foto’s in week 2, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. De eerste week van 2017 was hartstikke leuk. Harm Hendrik had een mini-vakantie, we zijn gezellig uit geweest met Nina, en we kregen een nieuwe kleur op de muur.

Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag begon de mini-vakantie voor Harm Hendrik, hij heeft lekker vandaag en morgen vrij! Dat mag ook wel na al die drukke dagen in de winkel. Lekker even genieten! Rond half 9 haalde ik Nina van bed en ging nog even wat opruimen, later zag ik dat ze naast Harm Hendrik op bed was geklommen en samen Nijntje aan het kijken waren! De foto is niet zo scherp omdat ik die stiekem heb gemaakt, maar Nina vond het dus niet zo erg dat papa gezellig vrij was!

Na alles te hebben opgeruimd, de was gedaan etc. Zijn we even naar de Gamma geweest. We hebben verf uitgezocht voor in de woonkamer. Nu zijn alle muren nog wit, maar eigenlijk past dit niet zo goed bij ons.


We zaten al een tijd te denken aan een groene kleur op de muur, en dan kom je bij de bouwmarkt en zie je duizenden kleuren groen! Help! Gelukkig hebben we vrij snel een keuze kunnen maken ‘Groene thee’ is het geworden. En ik drink niet eens thee…


Harm Hendrik had veel plannen voor vandaag, zo ook onze nieuwe (scheeps)lamp ophangen! Deze lamp lag al een hele tijd klaar, maar door alle drukte bleef hij ook op dat plekje liggen… Nu hangt hij mooi in de woonkamer!

Dinsdag


S’morgens zijn we met z’n drieën naar Dronten gereden, dit is niet zo heel ver bij ons vandaan. Hier zit een mooi speelparadijs ‘Avontura‘. Ik was bang dat Nina er nog te klein voor zou zijn, maar er was ook een peuterplein. Nina heeft zich uitstekend vermaakt, en vooral de ballenbak was favoriet! Aanstaande vrijdag komt er nog een uitgebreid artikel over Avontura online.


‘s Middags na de lunch is Nina als een blok in slaap gevallen, ze was behoorlijk moe van al het klimmen en klauteren. Wij zijn lekker een filmpje gaan kijken, met een grote mok warme chocolademelk met slagroom!

Verder heb ik geen foto’s van deze dag, we hebben nadat Nina wakker is geworden nog even groente gekocht voor het avondeten en even koffie gedronken bij mijn moeder.

Woensdag

OEPS! Van vandaag heb ik helemaal geen foto’s…? Ik weet niet wat er gebeurt is maar dat overkomt me niet vaak. Harm Hendrik moest helaas vandaag weer aan het werk, jammer want we gingen er net aan wennen dat hij lekker vrij was. S’morgens ben ik even langs mijn moeder geweest en hebben we een kopje koffie gedronken. Tijdens Nina haar lunch heb ik het voorraam gelapt  en alles opgeruimd in huis. Rond 13:00 uur gaat Nina altijd op bed, en ga ik zelf even rustig eten, tijdens mijn lunch heb ik wat televisie gekeken. S’middags heb ik het artikel van de christmasswap afgemaakt.

Donderdag

Smorgens kwamen we er achter dat Nina ziek was. Ze bleef maar overgeven. Het werd dus een pyjamadagje en ondertussen voor mij blijven schoonmaken en wassen.

Vrijdag

Vrijdagmorgen was het even bankhangen met Nina, maar gelukkig voelde ze zich al stukken beter! S’middags kwamen mijn ouders om de muur te schilderen. Wat een verandering! Vrijdagavond kwam Harm Hendrik rond 20:00 uur uit zijn werk, en had lekker weekend. We hebben wat snacks besteld en keken Flikken Maastricht. Toen we op bed lagen werden we beiden goed ziek, en zijn de hele nacht in de weer geweest. Gelukkig bleef Nina slapen!

Zaterdag


We voelden ons allebei erg beroerd. Maar mijn ouders zouden hier om 09:30uur zijn om voor de tweede keer de muur te schilderen. Ik hield Nina in de gaten, Harm Hendrik ging weer even op bed om wat slaap in te halen, en mijn ouders hebben er een prachtig resultaat van gemaakt! Natuurlijk vond Nina het ook wel interessant om even een stukje te schilderen!

Zondag

Smorgens hebben we rustig aan gedaan, en Nina deed met ons mee! We zijn nog even met Nina naar mijn ouders geweest waar wat familie langs kwam. En smiddag’s hebben we een heerlijke pyjamamiddag gehouden!

Dit was onze week alweer, hopelijk vonden jullie het leuk om de foto’s te kijken. Het was de eerste week van het nieuwe jaar, hebben jullie nog goede voornemens? Of leuke, bijzondere plannen voor dit jaar? Voor mij staat op 1 vooral genieten van mijn gezinnetje! En natuurlijk doorgaan met deze blog. Hebben jullie nog artikelen / reviews die jullie graag willen lezen? Laat het mij vooral weten, dat vind ik hartstikke leuk!

Wat zijn jullie plannen voor deze week?

9 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge