Kerstcadeautjes origineel inpakken

Staat er een grote berg cadeautjes te wachten om ingepakt te worden voor onder de kerstboom? Of heb je veel verjaardagen in deze periode? Het is natuurlijk hartstikke makkelijk om een rolletje cadeaupapier te kopen en ‘that’s it’. Dit jaar deed ik mee aan de christmasswap die georganiseerd werd via KnapGoed. Een swap betekent dat je naar een onbekende een pakket cadeautjes verstuurd, en van een onbekende krijg jij dus ook leuke post! Mijn cadeautjes wilde ik graag op een speciale manier inpakken. Na wat speurwerk op Pinterest heb ik een leuk idee gevonden. Kijk maar eens in mijn Christmas mapje op Pinterest.

Cadeautjes krijgen is leuk, maar het geven van cadeautjes is misschien nog wel leuker! Vooral als je er veel moeite voor gedaan hebt om een passend cadeau voor degene die te kopen, en het met veel liefde hebt ingepakt! Hieronder laat ik jullie zien hoe ik de pakjes heb ingepakt voor de ChristmasSwap. Allemaal hetzelfde, zodat het een mooi geheel zou zijn als het uit de doos komt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

De spullen die ik heb gebruikt tijdens het inpakken:

  • Schaar
  • Plakband
  • Kraftpapier
  • Kerstgroen
  • Touw
  • Labels
  • Mini dennenappels

Zorg dat de cadeautjes een makkelijke vorm hebben om in te pakken. Als dit niet zo is zou je het eventueel in een doosje kunnen doen. Dan pak je het cadeautje netjes in met kraftpapier.

Een touwtje er omheen zorgt voor een stoere uitstraling. Daartussen kun je een mooi stukje kerstgroen steken.

Om het af te maken plak je met stevige lijm een kleine dennenappel op het knoopje. Natuurlijk kun je nog heel veel variëren, bij sommige cadeautjes heb ik er bijvoorbeeld nog een leuk label aangehangen. Je zou ook 2 verschillende soorten takjes kunnen gebruiken of een stukje jute achter het takje plaatsen.

Hier staat het pakket voor de ChristmasSwap onder de kerstboom te wachten tot het verstuurd mag worden, spannend!

Pakken jullie de cadeautjes ook altijd op een speciale manier in?

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge