Zoef Zoef Dierentuin

Ons dochtertje Nina heeft van ons (kuch Sinterklaas) het speelset Zoef Zoef Dierentuin gekregen. Dit speelgoed had ik al een keer bij familie gezien, en ik was meteen verkocht! Op internet ben ik het eens op gaan zoeken, en phoe wat is er veel te vinden van de Zoef Zoef en Toet Toet collectie! Mijn oog was al snel gevallen op de dierentuin. Het dierenhotel vond ik er ook erg gaaf uitzien, maar wel erg groot. Op een woensdagavond heb ik de dierentuin bij de plaatselijke speelgoedwinkel gekocht, en van mijn ouders en broertje kreeg Nina er nog extra diertjes bij.

Diertjes? Jazeker! Bij de dierentuin zit Niels Neushoorn, maar er zijn ook ‘losse’ dieren verkrijgbaar zoals:

Luc de Leeuw
Petra het Paard
Eddy de Ezel
Karin de Koe
Guusje de Geit
Anne de Aap

En nog veel meer!

  • Ga met Niels Neushoorn en alle andere dieren op ontdekking
  • Beweeg de lift omhoog en laat de dieren van de berg zoeven
  • Beweeg de dieren over de Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties
  • De dieren reageren op de Magische Sensors met vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes, grappige geluiden en meer
  • Koppel de onderdelen aan de andere Zoef Zoef Dieren speelsets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier!
  • Te gebruiken met Toet Toet Auto’s speelsets
  • Inclusief Niels Neushoorn
  • 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
  • Stevig en duurzaam design
  • Automatische uitschakeling

Dit speelgoed ziet er voor de kinderen heel aantrekkelijk uit door alle kleuren, geluiden en bewegende functies. Het is gemaakt van stevig plastic, zodat ook de jongere kinderen er al snel mee kunnen spelen zonder het stuk te maken.

Zoals ik al zei zijn er heel veel sets te koop van Zoef Zoef en Toet Toet. Na enig speurwerk kwam ik er achter dat alle sets op elkaar aangesloten kunnen worden. Zo kun je dus een heel groot speelparadijs maken! Ook zijn er losse wegdelen te koop om je set uit te breiden.

Als leeftijd staat er ‘1-5 Jaar’ op de doos. Ons dochtertje is nu 20 maanden, ze vind de diertjes helemaal geweldig, maar voor het complete set is ze toch echt nog wat te klein. Ze haalt de wegdelen uit elkaar, en ‘snapt’ het nog niet helemaal.

Zoef Zoef & Toet Toet is een groot succes. Daarom breidt VTech met veel liefde de Toet Toet Auto’s-collectie uit. Drie introducties maar liefst, speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes van 1 tot 5 jaar. Het Super Stuntpark, inclusief Stefan Stuntauto, is een binnenkomer van jewelste. Qua formaat, 75 cm en slimme innovaties. Stefan Stuntauto maakt een heuse looping of volgt een van de drie stuntroutes. Hagelnieuw is ook de Brug met Wegdelen voor kleine bouwvakkers. En ook nieuw is het Ruimtestation, inclusief Ruben Ruimteschip. Vanaf nu maken kleintjes hun eigen verhaal binnen het universum. Zo knap dat het Ruimtestation en Ruben Ruimteschip genomineerd zijn tot Speelgoed van het Jaar 2016!

Advies verkoopprijs:
Toet Toet Auto’s Super Stuntpark € 59,95
Toet Toet Auto’s Brug met Wegdelen € 19,95
Toet Toet Auto’s Ruimtestation € 39,95

Hebben jullie kindjes ook iets van Zoef Zoef of Toet Toet?

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge