Mijn maand in foto’s #02 | Sneeuwklokjes, nieuwe schoenen en Valentijnsdag!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Normaal gesproken laat ik iedere laatste dag van de maand een overzichtje met foto’s zien, maar dit keer kwam het niet goed uit omdat het artikel over de prachtige vakantie van Malou ook gepland stond. Dus daarom laat ik jullie vandaag nog het overzicht van de maand februari zien! Deze maand stond in het teken van sneeuwklokjes, nieuwe schoenen voor Nina en Valentijnsdag. Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb!

Kijken jullie mee?

sneeuwklokjes

In de eerste dagen van februari zag ik ze… sneeuwklokjes! Ik vind ze zo leuk! Het vrolijkt meteen de hele tuin weer een beetje op.

stoelen

In plaats voor onze Ikea stoel willen we graag twee fauteuils. Bij Leen Bakker zagen we deze leuke stoeltjes, en vooral de groene kleur vinden we hartstikke leuk! Helaas waren ze niet leverbaar, dus we houden de site even in de gaten!

Hortensia

Nadat ik de sneeuwklokjes had gespot in de tuin zag ik dat de hortensia’s alweer heel veel nieuwe knoppen hebben. Dat wordt weer een prachtig gezicht in het voorjaar en de zomer!

Nina met de poes

‘s Morgens gaat Toby altijd even naar buiten, als wij terug komen van de Peuterspeelzaal roept Nina even twee keer en dan komt ze aanrennen. Zo leuk die twee!

Container

Donderdag 8 februari gaat Nina weer een ochtendje naar de Peuterspeelzaal, maar eerst helpt ze mama even met de container aan de weg zetten!

Nieuwe schoenen

‘s Middags gaan we even langs Pico Bello Schoenen hier in het dorp, en wat blijkt… Nina heeft gewoon een maat overgeslagen! We gingen met deze stoere stappers van Mim Pi de deur uit.

Eten

Eten

Op vrijdagmorgen kreeg ik een berichtje van mijn man dat hij gereserveerd had voor zaterdagavond bij ‘Bij Ons in de Wellerwaard’ om lekker te eten. Even een avondtje met z’n twee, en de oppas had hij al geregeld! Het was echt heerlijk, en wij komen zeker nog eens terug.

Nina bij opa

Toen we thuis kwamen na een heerlijke avond hoorde we dat Nina nog wakker was (ze vond het veel te gezellig met opa & oma), ik haalde haar even naar beneden en dat vond ze maar al te leuk! Nog even snel met opa onder een plaidje!

Afrika

Deze maand ben ik begonnen met een nieuwe ‘serie’ op mijn blog over vakantie’s. Het eerste artikel wat online kwam ging over Afrika, hier zijn namelijk Jan en Helma op vakantie geweest en wilden daar graag over vertellen!

Keuken

Natuurlijk hoort het schoonmaken er ook bij… de keuken kreeg deze maand ook een goede opfrisbeurt!

Kinderboerderij

Op 12 februari ben ik even met Nina naar de kinderboerderij geweest. Ze weet precies waar de bolderkarren staan, en wat daarvan de bedoeling is…

orchidee

Voor Valentijnsdag kreeg ik van ‘Het beste van de kweker’ deze prachtige sfeervolle orchideeën. Ze hebben een mooi plekje op onze slaapkamer gekregen, en er komen steeds meer bloemen aan!

Bloemen

En op Valentijnsdag kreeg ik (naast het heerlijke etentje) ook nog een prachtig bos bloemen van Harm Hendrik!

Chocolademousse

Ook deelde ik rond Valentijnsdag deze heerlijk Valentijn-choco-mousse met Tony Chocolonely, heb jij hem al gemaakt?

t-shirt

Toen ik even in de Zeeman was zag ik dit shirt hangen. En dat was wel heel bekend voor mij, ik had dit shirt namelijk toen ik een jaar of 8 was… en dat is toch al bijna 20 jaar geleden! De Loony Tunes is nu zeker vast weer helemaal hip!

Nina bij het water

Met dit heerlijke warme regenpak wat Nina gekregen heeft van StoereKindjes gingen wij even lekker langs het IJsselmeer lopen. Nina vond het maar wat interessant en elk takje, steentje en veertje werd goed bestudeerd.

Peuterspeelzaal

En weer naar de Peuterspeelzaal, kijk dat rugtasje nou!

Op het werk

Af en toe nemen we even een kijkje bij mijn vader op zijn werk. Nina weet al precies waar ze het speelgoed kan vinden en gaat dan meteen door naar het kantoor van mijn vader. Zo leuk!

knutselen

Het thema ‘Ssst! De tijger slaapt’ is afgerond op de Peuterspeelzaal, en Nina kreeg wat werkjes meer naar huis. Ze kwam er zo trots mee aanlopen!

irma

Afgelopen zondag vierde mijn schoonvader zijn verjaardag, voor de tijd maakte ik deze selfie, en ach af en toe mag je die wel delen toch? 😉

Lunch

Voor mijn gevoel zit Nina op dit moment in een groeispurt, ze eet zoveel! Als lunch had ik een flink bordje vol gemaakt, en alles ging op!

Nina en haar oom

Misschien hebben jullie deze foto al op mijn Instagram account voorbij zien komen maar ik kon het niet laten om hem delen. Nina en haar oom Erik hebben zoveel lol samen!

Onze maand februari erg leuk, en vooral de laatste dagen erg koud! Komende maand is het alweer Pasen en staan er wat verjaardagen op de planning. Hopelijk zijn de temperaturen in maart ook weer wat hoger!

Hoe was jullie maand februari?

irma

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge