Verras jouw Valentijn met een sfeervol cadeau!

Ik heb het al een beetje laten doorschemeren op mijn blog, 14 februari is het Valentijnsdag! En ik kan me voorstellen dat als je als stel al jaren bij elkaar bent, misschien al wel getrouwd, dat je dan helemaal niet de behoefte hebt om knuffelbeertjes, chocoladehartjes of roze kussentjes voor elkaar te kopen. Maar het is toch wel hartstikke leuk om elkaar te laten weten dat je nog steeds gek bent op elkaar… Daarom heeft Het beste van de kweker een Valentijnscadeau waar je allebei blij van wordt!

Verzenden

orchidee

Eigenlijk dacht ik dat het verzenden van bloemen en planten niet goed zou kunnen gaan, maar dinsdagmorgen stond toch echt dit grote valentijnspakket bij mij op de stoep. Leuk ingepakt met hartjespapier, en ik was natuurlijk erg benieuwd naar de inhoud!

orchidee

Uit het grote pakket kwamen twee kleinere dozen met daarin twee Ravello orchideeën. Ze waren goed ingepakt, en kwamen dus ook zonder gebroken takjes of bloemen uit de doos!

De Ravello

orchidee

De Ravello is echt wel een speciale orchidee. Kijk maar eens naar de schitterende oranje strepen allemaal! Op dit moment staat er bij de ene orchidee één bloem in bloei en bij de andere twee bloemen, maar ze zitten helemaal vol met grote knoppen. Dat wordt dus alleen maar mooier!

Verser dan vers, direct van de kweker!

Tips

orchidee

In het pakket zat ook een flyer met een aantal tips voor de verzorging van de orchidee, en die wil ik jullie natuurlijk ook graag laten weten! Want een orchidee is eigenlijk helemaal niet moeilijk te verzorgen wat iedereen denkt. Als ze wat extra liefde krijgen kunnen ze zelfs meerdere keren per jaar bloeien!

  • Giet het water niet op het blad of over de bloemen, maar op de aarde.
  • In plaats van een scheutje water kun je ook één keer per week 3 ijsklontjes water geven. Dit is precies de juiste hoeveelheid en doordat de ijsklontjes langzaam smelten, hebben de wortels de tijd het water op te nemen.
  • Zet de orchidee niet in de tocht of bij de fruitschaal. Fruit produceert gassen waardoor bloemen snel verouderen. Ook in direct zonlicht, of achter het glas vind een orchidee niet zo fijn.

Valentijn

orchidee

Wat is er nou leuker dan de ander een cadeau te geven waar je eigenlijk samen wat aan hebt? Het beste van de kweker heeft daarom een leuke valentijn actie opgezet. Als je namelijk een Ravello orchidee bestelt, krijg je er 1 gratis! Je ontvangt 2 (Ravello 2 takken – 18 knoppen – 60 cm) orchideeën in een stadium waarbij enkele bloemen bloeien, de rest zit nog in de knop. Bestel je vóór 14.00 uur , dan heb je ze de volgende dag al in huis en de verzending gaat uiteraard via de “Special care” verpakking die in samenwerking met PostNL is ontwikkeld. En om het toch een beetje in Valentijn stijl aan je geliefde te geven kun je het helemaal compleet maken met een heerlijke reep Tony Chocolonely en een leuk kaartje.

Kortingscode
En omdat het bijna Valentijn is heb ik samen met Het beste van de kweker nog iets leuks voor jullie, namelijk een kortingscode! De code is geldig t/m 15 maart en geeft 15% korting op de volledige bestelling (minimale orderwaarde is € 20,-). De code is: irma15

Gaan jullie je Valentijn verrassen met een Valentijn Ravello?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

 

 

 

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge