Het tweedehandsje van… Dini!

Vorige week kwam het eerste artikel van de nieuwe serie ‘Het tweedehandsje van…’ online. Ankie liet een prachtig erfstuk aan ons zien. Vandaag heeft Dini mooie tweedehandsjes om te laten zien die ze heeft opgeknapt. Vandaag ‘Het tweedehandsje van…Dini’!

Kijken jullie mee?


Dini | Ik ben Dini Post 62 jaar en moeder van drie jongens en drie meiden. Ik ben getrouwd met Albert Post, we wonen op Urk en we hebben 12 kleinkinderen. Al 18 jaar werk ik op kinderboerderij de Stekplek op Urk, op de dagbesteding en in de huishoudelijke dienst. Mijn passie is kringloopwinkels en rommelmarkten bezoeken. Als ik een uitstapje maak kijk ik altijd eerst of er in de buurt een kringloopwinkel is. Ik heb door de jaren heen al heel veel meubels gerestyled. Je raakt er aan verslaafd!
Uiteindelijk heb ik mijn zussen ook zover gekregen dat zij het ook leuk zijn gaan vinden. Hun reactie was namelijk altijd ‘Ik ga die stinkwinkels niet in!’

‘Ik ga die stinkwinkels niet in!’

Tweedehands

Mijn hele inrichting bestaat uit tweedehands meubels en spullen. Het hoekje wat ik wil laten zien is het tafeltje waar de poten al van af waren en klaar lag voor de vuilnisbelt! De deuren (zie uitgelichte foto) er achter lagen ook klaar voor de vuilnis, dit zijn oude kastdeuren van een linnenkast.

Tweedehands

Het stoeltje heb ik gekocht voor een klein prijsje en zelf opnieuw gestoffeerd. Zo’n stoel opknappen had ik nog niet eerder gedaan maar het is gelukt. De Karaffen heb ik ook echt uit de kringloop!

Tweedehands

Zo hebben alle meubels wel een eigen verhaal. Soms verkoop ik ook weer wat en kijk ik weer om wat anders. Maar dit hoekje hou ik zelf. Door de deurtjes heb ik de trap in de kamer een beetje weggewerkt. Onder de trap heb ik geen kast maar een gezellig hoekje, ook met een tafeltje van € 7.50. Deze heb ik even geverfd, en klaar!

Wat een mooie spullen heb je op de kop getikt Dini!

Wat vinden jullie van de tweedehandsjes van Dini?

irma

 

 

1 Comment

  • Ik vind de stoel prachtig en zou hem zo hebben gekocht. Maar opnieuw stofferen, dat is echt niet aan mij besteed. Misschien kan je hier is een beschrijving of handleiding van maken dini? Ik denk dat veel creatieveling hier mee geholpen zijn!
    Mariëlle onlangs geplaatst…MAC GEEFT GRATIS LIPSTICKS WEG OP 28 JULIMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge