Haarmasker | Garnier Loving Blends Mythische Olijf

In de zomerperiode heb ik jullie al een review laten zien van het haarmasker ‘Honing Goud’ van Loving Blends. Ik was toen op zoek naar het Mythische Olijf haarmasker, maar deze was helaas op dat moment uitverkocht. Een tijdje geleden heb ik het masker van mijn schoonzusje cadeau gekregen, dus kan ik ook jullie laten weten wat ik van het Mythische Olijf haarmasker vind. Ik gebruik het nu ongeveer een maand, dus ik heb het al uitgebreid getest voor jullie!

Lezen jullie mee?

Haarmasker

Ook dit haarmasker, zit net als de andere haarmaskers van Loving Blends, in een mooie ronde pot. De pot heeft een inhoud van 300ml, en de groene kleur vind ik echt geweldig! Op de verpakking wordt de olijf al laten zien; het speciale ingrediënt!

Olijfolie,

een krachtig ingrediënt

Haarmasker

Olijfolie
Dit haarmasker is intens voedend en is speciaal gemaakt voor gevoelig en zeer droog haar. Het is verrijkt met vergine olijfolie, daardoor voedt het haar intensief tot in de puntjes en is het na de tijd heerlijk zacht!

Haarmasker

Mijn ervaring
Als ik het masker uit de pot haal voel ik dat het een hele stevige substantie is. Het voelt veel steviger en stugger aan dan het ‘Honing Goud’ haarmasker. Maar als ik het uit wil smeren in mijn haar gaat dat gelukkig prima! De geur die na het uitsmeren aan mijn haar en handen zit vind ik echt geweldig. Het is een heerlijke ‘stoere’ subtiele geur. Maar als mijn haar droog is na de tijd is de geur al een heel stuk minder, terwijl de geur van het haarmasker ‘Honing Goud’ goed blijft hangen.

Dit masker kun je op twee manieren gebruiken, namelijk als een snelle verzorging van 1 minuut, of een intensieve voeding door het masker 3-5 minuten in te laten trekken. Ik gebruik het masker altijd op vrijdagavond als ik (wat langer) in bad ga. Ik laat het masker dan veel langer in mijn haar zitten dan de intensieve voeding, maar ik vind het heerlijk! Ook gebruik ik het vaak een keer in de week de snelle verzorging. Tijdens het uitspoelen van mijn haar voel ik al dat het heel erg (maar dan ook echt heel erg!) zacht is. Ik merk dat ik veel minder mijn haar hoef te wassen, en dat mijn haar langer zacht blijft.

Zoals jullie wel merken ben ik zeer tevreden over dit haarmasker, maar ‘Honing Goud’ is tot nu toe nog mijn favoriet. Dit haarmasker is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 5,99.

Gebruiken jullie vaak een haarmasker?

irma

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge