Haarmasker | Garnier Loving Blends Honing Goud

Nu het officieel zomer is, en de zon wat vaker schijnt voelt mijn haar als een bosje stro boven op mijn hoofd. Tijd om op zoek te gaan naar wat extra haarverzorging dus! Ik ging eigenlijk naar de Kruidvat voor het Mythische Olijf Haarmasker van Garnier Loving Blends, omdat ik deze geur echt heerlijk vind! Van de Mythische Olijf lijn had ik namelijk al eens eerder de bodymilk en droge olie gekocht en ik was hier erg tevreden over. Helaas had onze Kruidvat niet het haarmasker van deze lijn, maar wel van de ‘Honing Goud’. Deze heb ik meegenomen en uitgebreid getest voor jullie!

Lezen jullie mee?

Ik vind het een mooie ronde plastic pot, de inhoud is 300 ml, dus ik kan even voorruit! De pot is heel leuk vormgegeven: de honingraad op de verpakking, de kleuren en de vorm vind ik allemaal heel erg passend. Ook als je de pot open doet is de kleur en structuur van de romige substantie passend bij het geheel.

 Voedt, versterkt en beschermt beschadigd

of breekbaar haar.

Hierboven zie je alle ingrediënten van het haarmasker.

Het masker bevat ook:
Revitaliserende royal jelly; voor het versterken van je haar vanaf de wortel.
Bijenbalsem; een natuurlijke stof gemaakt door bijen, dat bekend staat om zijn reinigende werking.
Honing; om je haar te voeden.

Als ik het masker uit de pot haal voel ik dat het een stevige substantie is. Maar zodra het in contact komt met mijn (natte) haar smeert het heel goed uit, en kan ik het gemakkelijk uitsmeren en verdelen. Zodra ik de pot open doe komt er meteen een heerlijke zachte geur uit de pot. Een combinatie van zoete vanille met een vleugje honing, ik vind het heerlijk! Dit masker kun je op twee manieren gebruiken, namelijk als een snelle verzorging van 1 minuut, of een intensieve voeding door het masker 3-5 minuten in te laten trekken. Ik gebruik het masker altijd op vrijdagavond als ik in bad ga. Ik laat het masker dan veel langer in mijn haar zitten dan de intensieve voeding, maar ik vind het heerlijk! Als het masker is uitgespoeld voelt mijn haar heel zacht aan, en is het gemakkelijk in model te brengen. Ook de dagen er na hoef ik mijn haar veel minder te wassen, en blijft mijn haar zacht aanvoelen. Op woensdag / donderdag voel ik dat het weer tijd wordt voor een heerlijke intensieve voeding van dit masker.

Zoals jullie wel merken ben ik zeer tevreden over dit haarmasker, en ga ik het dus ook zeker vaker gebruiken. Nog wel ben ik nog steeds heel erg benieuwd naar de Mythische Olijf, dus die kunnen jullie binnenkort ook van mij verwachten! Dit haarmasker is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 5,99.

Gebruiken jullie vaak een haarmasker?

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge