VTech | Harm Hippiebus

Vorig jaar met sinterklaas heeft Nina de Zoef Zoef dierentuin van VTech van ons gekregen. Ze is helemaal weg van de diertjes en alle liedjes, geluidjes en tekstjes die ze maken. Maar nu is er iets nieuws! Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van VTech hebben zij een limited edition op de markt gebracht. En dat is geworden… Harm de Hippiebus!

Harm is gek op reizen! Een reislustig type, houdt van vrolijke meezingers, leuke melodietjes en kent nogal wat grappige zinnetjes. Zo leert Nina spelenderwijs woordjes, zinnen en zelfs wat verkeersregels. Harm stimuleert fantasierijk spelen, maar ook zintuigelijke ontwikkeling en motorische vaardigheden.

Harm de Hippiebus gaat graag met Nina mee op stap, en dat vind Nina helemaal niet erg! Zodra ik zeg dat we met de auto weggaan pakt ze Harm en loop ze naar de deur. In de auto heeft ze grootste lol om alle liedjes en geluidjes, en zingt ze vrolijk mee! Maar ook thuis vermaakt Nina zicht prima met dit nieuwe item, hij sluit namelijk goed aan op de andere speelsets van Toet Toet en Zoef Zoef Dieren.

Ook als we naar de supermarkt gaan gaat Harm graag mee!

En natuurlijk gaan we ook samen bootjes kijken.

VTech 25 jaar!
Het jubileumjaar van VTech al goed begonnen met diverse kortingsacties en maandelijkse verrassingsboxen op de social media kanalen van VTech. Speciaal ter gelegenheid van het feestjaar brengen ze limited editions uit. Nu is Harm Hippiebus verkrijgbaar, en in het najaar volgt een tweede limited edition. 

Al 25 jaar, maar nog láng niet uitgespeeld!

Vind het gouden ticket met Harm Hippiebus
Nog meer goed nieuws! Omdat VTech 25 jaar bestaat, zijn in 150 verpakkingen van Harm Hippiebus gouden tickets verstopt. Wie zo’n ticket vindt maakt kans op een Toet Toet Auto’s verrassingsbox ter waarde van €50,-.

Harm Hippiebus is vanaf nu verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en online shops voor € 8,95 (advies verkoopprijs).

Waar nemen jullie Harm Hippiebus mee naar toe?

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

8 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge