Een zachte huid met Loving Blends Mystische Olijf

Al een tijdje zag ik deze mooie flessen in de schappen van de Kruidvat. De lijn van Garnier: Loving Blends. Vooral de ‘mystische olijf’ sprak me erg aan. Ik koop niet zo snel ‘zomaar’ iets voor mezelf, maar door de koudere dagen kon ik nu wel een lekkere bodymilk gebruiken. Daarom krijgen jullie meteen een review van de bodymilk en droge olie. Vandaag ga ik het dus specifiek hebben over de bodyproducten uit de ‘Mystische Olijf’ lijn.

lovingblends_02

In de winkel zag ik al dat er meerdere soorten Loving Blends bodyproducten waren. Ik heb ze even opgezocht en inderdaad!

Loving Blends Body heeft vier verschillende soorten bodyproducten:
Argan- & Cameliaolie : Normale tot droge huid
Milde haver: Droge en gevoelige huid
Mythische Olijf: Droge tot zeer droge huid
Honinggoud: Zeer droge huid

Vooral de verpakking (de prachtige kleur groen!) sprak meteen tegen me. Maar omdat ik in het najaar/winter altijd wel last heb van een droge huid heb ik voor de Mythische Olijf (voor de droge tot zeer droge huid) gekozen.

lovingblends_03

Liefdevolle verzorging

voor een natuurlijk zachte huid

lovingblends_04

Een pompflacon vind ik altijd erg fijn in gebruik, draaidopjes vind ik zo lastig! Kom je net uit de douch, even snel insmeren, in 1 hand het flesje, de andere de dop…..smeren maar? De bodymilk zit in een fles van 250ml, en de olie zit in een flesje van 150ml. De bodymilk wordt heel snel opgenomen door de huid, zo hoef je niet te wachten met aankleden, handig! Ook zijn de bodymilk en de olie niet vet en laten geen raar vettig laagje achter op mijn huid, maar wel de heerlijke geur! De geur vind ik echt geweldig, een beetje bloemig met een vleugje vanille (absoluut geen olijven!). Voor mij zijn dit de perfecte producten in het najaar en in de winter, en ook nog voor een leuke prijs! De bodymilk heb ik gekocht voor €5,19 en de droge olie kost €5,99.

Voor welke loving blends zou jij gaan? Of gebruik je andere body producten op dit moment?

irma_handtekening

16 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge