Een kijkje bij… Astrid!

Het is weer woensdag! Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere woensdag komt iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Dit keer hebben we een prachtige woonkamer om te laten zien in Delft. Vandaag ‘Een kijkje bij…Astrid’!

Astrid | Vandaag een kijkje in het huis van mijn vriend en mij. Wij wonen sinds vorige week samen in ons eerste huisje in Delft. Ik ben altijd al creatief geweest en kan goed ideeën inbeelden en samenvoegen in mijn gedachten. Al maanden ben ik spullen aan het verzamelen geweest om zo ons eigen plekje te creëren. Ik houd van een warm maar toch fris interieur, vintage spullen gemengd met de laatste woontrends.

De heerlijke grote grijze bank die we in de woonkamer hebben staan is de ‘Deria bank’. Deze bank hebben we gekocht bij Hoogenboezem. Ook de kleine marmeren salontafeltjes hebben we hier gekocht en zijn van By-boo.

Het kastje waar de televisie op staat hebben we gekocht bij vansloophout.com en is gemaakt van vintage oak. Bij vansloophout kan je zelf je ontwerp doorgeven en dan maken ze het voor je, hartstikke handig! Het boompje is een ficus giseng en komt van de Ikea. De lamp naast de tv kast is van lampenlicht, en het kleed komt van Dok2.

Deze stoere kast heb ik laten maken bij Woodline Furniture en is gemaakt van Old Wood. Het grof gebreide kleed is gemaakt van Merinowol en is gemaakt door Made with love by Nicole, hier heb ik ook een grote bedsprei van. Het geeft toch een warme uitstraling een plaid in een leuke mand of over de bank!

De eettafel is ook gemaakt door vansloophout en is van hetzelfde hout als de tvkast. Zo komt er mooi rust in de woonkamer omdat er dezelfde materialen gebruikt zijn. De eettafel lampen zijn ook gekocht bij lampenlicht, en zijn precies dezelfde kleur als mijn muur. De kleur op de muur is Early dew van Flexa. Deze eettafelstoelen heb ik net als het kleed gekocht bij Dok2.

Het fijnste plekje in de woonkamer vind ik toch wel de bank. Heerlijk samen bijpraten na een drukke werkdag! Daarnaast heb ik liefde voor mooie plantjes. In de loop der tijd wil ik graag nog meer groen toevoegen aan ons interieur.

Liefs Astrid Vermeulen

Wauw Astrid, wat een mooie woonkamer hebben jullie! Ik wens jullie heel veel geluk in jullie nieuwe woning!

Wat vinden jullie van deze woonkamer?

4 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge