22-05-2014 | 7 jaar getrouwd!

Vandaag is het een prachtige dag! Misschien niet dat de zon stralend schijnt, maar dat deed het 7 jaar geleden wel! Vandaag is het namelijk 7 jaar geleden dat Harm Hendrik en ik getrouwd zijn. Deze mooie, bijzondere dag kan ik natuurlijk niet overslaan en wil ik samen met jullie even op terugblikken.

Kijken jullie mee?


Alweer 7 jaar getrouwd… een wollen huwelijk. Het lijkt voor mij eigenlijk nog de dag van gisteren! En dat is natuurlijk in de positieve zin bedoeld. De jaren vliegen voorbij, we hebben veel lol samen, bouwen samen aan onze toekomst, gaan iedere uitdaging aan en zijn samen lekker ondernemend. En natuurlijk mogen we al 6 jaar samen genieten van onze lieve dochter Nina! 

Trouwdag
En zoveel lol als we op deze foto hebben, dat hebben we nog steeds gelukkig! Zoals je wel kunt zien waren hier de meeste spanningen verdwenen. En wat ben ik trots op mijn man! Hij werkt knetter hard voor ons, maakt nieuwe plannen, is ambitieus en natuurlijk ook nog eens de liefste papa voor Nina!

En dan ben je opeens alweer 7 jaar getrouwd… Net of het nooit anders is geweest! Op naar dit nieuwe jaar, met veel liefde, geluk en gezondheid!

Wil je nog meer trouwfoto’s bekijken? In het artikel over ons 6-jarig-, 5-jarig–, 4 jarig– en 3 jarig huwelijksjubileum staan er nog een aantal!


Zijn jullie ook getrouwd?

irma

Alle foto zijn gemaakt door Bibifotografie

Geef een reactie

CommentLuv badge