22-05-2014 | 5 jaar getrouwd!

Vandaag mag ik natuurlijk niet overslaan… het is een prachtige dag! Het is namelijk alweer 5 jaar geleden dat Harm Hendrik en ik getrouwd zijn! Deze mooie dag kan ik natuurlijk ook op mijn blog niet overslaan en wil ik een paar prachtige foto’s met jullie delen.

Kijken jullie mee?

5 jaar getrouwd, een houten huwelijk. En die 5 jaar zijn voorbijgevlogen! Dat is natuurlijk een goed teken, want dan zit het goed. We hebben het hartstikke goed samen, gezellig en lachen veel. We genieten al 4 jaar van onze geweldige dochter Nina en hebben een prachtig huis. Het kan niet beter!

Getrouwd

We kennen elkaar door en door. We weten precies als er iets is met de ander, we lachen samen en zorgen samen voor Nina. We pakken alles aan in en om het huis, want met veel tuin heb je natuurlijk ook genoeg te doen! Gelukkig vinden we het leuk om zo lekker samen bezig te zijn (en daarna natuurlijk hard genieten van onze mooie tuin!).

Getrouwd

En dan ben je opeens alweer 5 jaar getrouwd… Net of het nooit anders is geweest! Op naar dit nieuwe jaar, met veel liefde, geluk en gezondheid!

Wil je nog meer trouwfoto’s bekijken? In het artikel over ons 4 jarig– en 3 jarig huwelijksjubileum staan er nog een aantal! 

Zijn jullie ook getrouwd?

irma

 

Alle foto zijn gemaakt door Bibifotografie

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge