22-05-2014 | 6 jaar getrouwd!

Op 22 mei in het jaar 2014 zijn Harm Hendrik en ik getrouwd. En dat betekend dat we vandaag alweer 6 jaar getrouwd mogen zijn! Deze mooie, bijzondere dag kan ik natuurlijk niet overslaan en wil ik samen met jullie even op terugblikken.

Kijken jullie mee?

Alweer 6 jaar getrouwd… een ijzeren huwelijk. Het lijkt voor mij eigenlijk nog de dag van gisteren! En dat is natuurlijk in de positieve zin bedoeld. De jaren vliegen voorbij, we hebben veel lol samen, bouwen samen aan onze toekomst, gaan iedere uitdaging aan en zijn samen lekker ondernemend. 

Trouwdag

En zo ken ik mijn man, met een bak koffie! Natuurlijk startte hij daar 6 jaar geleden zijn dag ook mee. En wat ben ik trots op hem! Ik zeg het misschien niet vaak maar het is absoluut wel zo! Hij werkt knetter hard voor ons, maakt nieuwe plannen, is ambitieus en natuurlijk ook nog eens de liefste papa voor Nina! 

Trouwdag

En dan ben je opeens alweer 6 jaar getrouwd… Net of het nooit anders is geweest! Op naar dit nieuwe jaar, met veel liefde, geluk en gezondheid!

Wil je nog meer trouwfoto’s bekijken? In het artikel over ons 5-jarig4 jarig– en 3 jarig huwelijksjubileum staan er nog een aantal! 

Zijn jullie ook getrouwd?

irma

 

Alle foto zijn gemaakt door Bibifotografie

Geef een reactie

CommentLuv badge