Zingen met My Little Pony Rainbow Dash

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Dan heb ik zeker een tip! Nina kreeg van Hasbro de My Little Pony Rainbow Dash, en dit is zeker een geslaagd cadeau! Nina is gek op dieren, en paardjes vind ze daarom ook helemaal het einde. En zingen? Dat doet ze ook graag! Een perfecte combinatie dus.

Kijken jullie mee?

My Little Pony ken je vast wel, bijna iedereen is er mee opgegroeid! En sinds dit najaar is er een nieuw product op de markt: superster Rainbow Dash! Samen met haar kun je meezing met alle leuke bekende liedjes van My Little Pony.

Verpakking

My Little Pony

De verpakking ziet er erg vrolijk uit, en het logo van My Little Pony is duidelijk zichtbaar. Het product is goed te zien, en je kan het al even aanraken en uitproberen, erg leuk! Op de voorkant is al goed te zien waar het knopje voor de muziek zit, en wat je allemaal met deze zingende Rainbow Dash kan. Op de achterkant staat nog wat extra informatie vermeld zoals het aantal liedjes en geluidjes, waarschuwingen en het leeftijdsadvies.

Zingende Rainbow Dash

My Little Pony

Toen ik de Zingende Rainbow Dash uit de verpakking haalde moest ik toch echt wel toegeven dat het er prachtig uit zag. De vormgeving is prachtig gedaan, en hier gaat ieder (meisjes)hart toch echt wel sneller van kloppen.

My Little Pony

Deze stoere ‘My little Pony’ ziet er echt uit als een zingende popster. Ze heeft haar microfoon al meegenomen om met jou alle bekende liedjes te zingen. Ze de microfoon maar aan en zing mee! In de verpakking zit ook een boekje met de songteksten, maar pas op de liedjes blijven wel de hele dag in je hoofd zitten…

My Little Pony

En heb je haar prachtige manen al gezien? Ze zijn alle kleuren van de regenboog!

My Little Pony

Nina vond het paardje ‘echt heel mooi mama!’. Ze bleef haar manen maar bekijken, maar de zonnebril vond ze toch ook wel stoer!

My Little Pony

Het duurde even voordat Nina het doorhad, maar toen zong ze toch echt samen met Rainbow Dash allemaal leuke liedjes. Door de microfoon werd haar stem versterkt dus leek het een echt duet!

Als je nog op zoek bent naar een kerstcadeautje voor een peuter of kleuter, en hij of zij is gek van My Little Pony dan is dit zeker een geslaagd cadeau!

My Little Pony Rainbow Dash is verkrijgbaar bij Bol voor € 34,49.

Zijn jullie opgegroeid met My Little Pony?

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge