Het jaar uit met Treaclemoon

Een echt momentje voor mezelf probeer ik toch minimaal twee keer in de week ‘in te plannen’. En dan het liefste ga ik lekker lang in bad! Vooral in deze (koudere) tijd van het jaar vind ik dat heerlijk. De producten die ik dan gebruik wisselen regelmatig, maar dit keer heb ik de bath and shower gel ‘warm cinnamon nights’ en warm apple pie hugs’ van Treaclemoon getest.

Kijken jullie mee?

Kruidig kaneel

De ‘warm cinnamon nights’ is absoluut mijn favoriet! Een heerlijke geur van kaneel, lekker kruidig! Het doet je echt meteen denken aan de feestdagen, en eigenlijk hoort er dan ook een halve meter sneeuw buiten te liggen als je lekker met veel bubbels in bad ligt. De verpakking is natuurlijk weer heel erg herkenbaar van Treaclemoon, en de kleur is goed te zien. Het is een flinke fles van 500 ml, daar komen we de feestdagen wel mee door! Ook staat er weer een leuke tekst op:

She watched the ice flowers on the window pane fade.. Her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness told stories to the laughing moon…

De mooie rode substantie is niet zo heel dik, en goed uit te smeren. Zodra het in contact komt met het water begint het heerlijk te schuimen!

Verse warme appeltaart

Warme appeltaart is natuurlijk altijd goed! En vooral in de koude winterdagen kun je er heel veel mensen blij mee maken. Appeltaart staat voor warm, knus, gezelligheid en natuurlijk een heerlijke geur! En dat heeft deze bath and shower gel ook zeker. Nu ga ik niet zeggen dat ik deze geur echt naar appeltaart vind ruiken, eigenlijk helemaal niet. Ik vind het een lekkere frisse geur, maar niet winters. Maar dit kan natuurlijk ook aan mij liggen! Ook op deze fles staat weer een leuke tekst:

Memories of a cosy kitchen where sunlight danced and played… It felt like the whole world was cocooned in glorious, apple pie heavenliness.

De kleur is heel licht oranje/roze en net als de vorige bath and shower gel niet zo dik. Wel komt er weer geweldig veel schuim van af!

Ik heb deze producten vooral in bad getest, en ik vind ze echt heerlijk! De geur komt goed vrij, en de hele badkamer is in winterse geuren. Ook komt er heel veel schuim vanaf wat ik heerlijk vind als ik een avondje in bad ga. De geur van ‘warm apple pie hugs’ vind ik persoonlijk iets tegenvallen, maar ‘warm cinnamon nights’ vind ik echt geweldig!

De bath and shower warm chinnamon nights en warm apple pie hugs is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat voor € 4,95. En momenteel is daar zelfs een leuke actie van 1+1!

Ben je ook benieuwd naar andere producten van dit leuke merk? Ik heb al eens geschreven over de bodylotions, leuke mini’s voor op vakantieshower mousse en handcreme.

Kennen jullie deze geuren van Treaclemoon?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

1 Comment

  • Heerlijk! Ik wil ze allemaal hebben 🙂
    Beide geuren ken ik en vind ik super lekker!

Geef een reactie

CommentLuv badge