7 uitjes tijdens de kerstdagen

Tijdens de kerstdagen heb je vaak de ‘verplichte’ dingen die gedaan worden. Bezoekjes, het kerstdiner, spelletjes en nog veel meer. Misschien wil je er wel even gewoon tussenuit! En er is genoeg te doen dit jaar net voor-, tijdens- of na de kerstdagen! Veel bloggers hebben over deze leuke uitjes geschreven dit jaar, en ik heb er een aantal voor jullie verzameld.

Kijken jullie mee?

Winterkasteel Helmond

Winterkasteel

Linda en Chantal van lifestylemommys hebben geschreven over Winterkasteel Helmond. Tussen 11 december en 6 januari kun je namelijk je ogen uitkijken in en rond het Kasteel waarbij aan alles gedacht is. Maak een leuke foto bij de Arrensleeën en ontmoet op Tweede Kerstdag de Kerstman! Er worden gezellige lampiontocht georganiseerd en er zijn na afloop speciale kerstlekkernijen. Ook kun je genieten van de verhalen van Gast Fantast.

Jenn van jennnsfigments schreef ook over een leuk kerstuitje. Van 21 december tot en met 6 januari is het Feest Van Licht in Museumpark Oriëntalis in Heilig Landstichting (bij Nijmegen), een uitje voor de hele familie, met onder andere de grootste kerststal van Europa! Dit jaar is de laatste kans om de grootste kerststal van Europa in het museumpark te bewonderen. Deze reusachtige kerststal is maar liefst honderd vierkante meter groot, en er kan van alle kanten in gekeken worden. De moeite waard dus!

Intratuin

Intratuin

De Intratuin is een uitje dat eigenlijk ieder jaar terug komt, en bij ons soms wel vaker! Linda en Miranda van Thuisleven en Malou van voormamasdoormamas hebben een artikel geschreven over de kerstshow van dit jaar.

Disney On Ice

Disney on Ice

Disney on Ice is een show waar ik, als Nina iets ouder is, absoluut een keer naar toe wil gaan. Het lijkt mij echt een uitje voor het hele gezin! Lesley van My Little Happiness is in Rotterdam naar de show geweest en deelt een verslag op haar blog. Dus twijfel je nog? Neem dan een kijkje tussen haar foto’s!

Hopelijk heb ik jullie wat inspiratie kunnen geven met leuke uitjes voor-, tijdens- en na de kerstdagen. Zo zijn er natuurlijk nog heel veel uitjes te bedenken! Op de website’s van Marstyle en Girlslabel kun je ook nog hele leuke tips vinden, dus mocht je er nog niet uit zijn kun je ook daar altijd nog even een kijkje nemen!

Wat is jullie favoriete kerstuitje?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

1 Comment

  • Ik ben altijd dol op kerstmarkten! Met mijn bedrijfje sta ik zelf ook regelmatig op markten maar ik vind het zelf ook leuk om gezellig rond te kijken. Vooral tijdens kerst! Liefs Dana

Geef een reactie

CommentLuv badge