WinterWinWeek | VTech StoriKid + Winactie!

Wij mogen onze handen stijf dicht knijpen, het naar bed gaan, en het slapen is hier gelukkig geen probleem met Nina. We hebben een vast ‘ritme’ hierin gevonden, en Nina vind het niet erg om naar haar kamer te gaan. Tanden poetsen, naar het toilet, verhaaltje lezen, bidden, nog even vertellen of een liedje zingen en dan gaat het licht uit. Maar wat als je kind het wat lastiger vind om te gaan slapen? Of bang is in het donker? Dan is de StoriKid van VTech vast een goed idee!

Kijken jullie mee?

Ik denk dat bijna iedereen wel de warme herrinneringen heeft: Sprookjes, simpele verhaaltjes of door je ouders zelfverzonnen avonturen; de oogjes gingen pas dicht en het snaveltje toe, wanneer dit bedritueel zich met alle aandacht en liefde voor jou voltrok. VTech kent de waarde van tradities als deze. Geen wonder dat StoriKid al bij de introductie een tophit is en zich winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in België mag noemen!

StoriKid

StoriKid is een rasverteller voor het slapengaan, uitgevoerd in roze of blauw en speciaal gemaakt voor kinderen van 3 tot 8 jaar die de slaap pas te pakken krijgen na een bedtijdverhaal, een gedichtje, fabel of liedje. Niet dat StoriKid papa, mama, grootouders, de oppas of zelfs Klaas Vaak van de troon wil stoten, het is eerder een extraatje; support voor vertellers. Want bewezen is het natuurlijk allang, dat vertellen van verhalen fantasie van kleintjes voedt, het gevoel van geborgenheid versterkt en gretigheid naar zelf lezen zodra het kan prikkelt.

Verpakking

Storikid

De verpakking van de StoriKid ziet er al prikkelend uit. Er is veel te zien en ook de StoriKid zelf kun je al goed bekijken, en uitproberen. Er zijn mooie passende kleuren gebruikt en op de voorkant staat vermeld hoeveel verhaaltjes, liedjes, gedichtjes en fabels je kunt luisteren, dat er een geanimeerde projectie is en en dat je ook nog extra verhaaltjes kunt downloaden.

Storikid

Op de zijkant staat heel veel informatie vermeld. Hier staat alles iets uitgebreider vermeld zoals welke verhaaltjes en gedichtjes er al geprogrammeerd staan, welke liedjes, mythen, legendes en fabels maar ook dat je zelf opnames kunt maken.

Storikid

De achterkant ziet er erg mooi uit, een mama met twee kindjes net voor het slapen gaan. De projectie is goed te zien en ziet er prachtig uit! Ook hier staat nog wat uitgebreide informatie over de StoriKid maar ook dat het zonder Wifi te gebruiken is, dat het geen scherm heeft en dat er batterijen bij ingesloten zitten.

Inhoud

Storikid

Als ik de StoriKid uit de verpakking haal valt het me meteen op dat het heel stevig aanvoelt. Dit ben ik eigenlijk ook wel gewend van VTech. De vormgeving vind ik erg leuk gedaan, en het hondje Scout bovenop zal vast een succes zijn bij de kinderen! Verder zit er nog een handleiding, USB-kabel en een AC adapter bij.

Alle oogjes toe met de StoriKid

Storikid

StoriKid bevat meer dan 45 verhaaltjes, waaronder wereldberoemde sprookjes (zoals Assepoester, Belle en het Beest, Drie Kleine Biggetjes) maar ook fabels, gedichten en slaapliedjes. Bovenop het compacte vertelboxje zit puppy Scout die met projectie de avonturen tegen het kinderkamerplafond tot leven brengt. Zijn de verhalen uitgekauwd en groeit de zin naar iets nieuws? Dan download je via Explor@Park via je eigen computer een nieuwe serie voor StoriKid.

Storikid

Storikid

De knopjes zijn van groot formaat zodat ze ook gemakkelijk te bedienen zijn door kinderen.

Geanimeerde projectie

Storikid

Naast het nachtlampje beschikt de StoriKid ook over een geanimeerde projecties. Nina vind ze helemaal het einde! Handig is ook de timer die het mogelijk maakt dat je kleintje even verder luistert terwijl jij op je tenen wegsluipt en de slaapkamerdeur heel zachtjes achter je dichttrekt. Nina gebruikt de StoriKid vooral om mee te spelen, heerlijk een verhaaltje luisteren op de bank of tijdens het spelen. Ook de geanimeerde projecties worden hier vaak laten zien. Een groot succes dus!

Winactie

Namens VTech mag ik aan een van jullie een roze StoriKid verloten! Deze actie is vanaf nu te vinden op mijn Instagram account.

 

De StoriKid is nu verkrijgbaar in de winkel en online voor (adviesprijs) € 54,95.

 

Slapen jullie kindjes goed?

irma

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

5 Comments

  • Ooo slapen is hier echt een drama met beide kinderen.
    Fenna is ruim 2,5 jaar lang zo’n 10x per nacht wakker geweest, we werden er echt hopeloos van (en heeeeel moe). Nu is ze 3 en gelukkig gaat het nu aardig goed. Ze wordt alleen wel vroeg wakker, maar goed daar hebben we nu een sophie de giraf lampje voor gekocht.
    Sepp wordt helaas nog wel heel vaak wakker.. Dus we hebben al ruim 3 jaar onderbroken nachten en ik kan je zeggen…. ik ben gesloopt… Maar je krijgt er zoveel voor terug toch 😉 hahahahaha

  • Dat lijkt me een heel gaaf ding voor mijn dochtertje. Ze luistert graag naar verhalen. De projecties lijken me ook gaaf.

  • Wauw zeg wat een super gave #ACTIE! Ik loot dan ook met veel plezier mee!

Geef een reactie

CommentLuv badge