WinterWinWeek | Essence shine last & go! gel nail polish + Winactie!

Verzorgde nagels, prachtig vind ik het! En als ik ook maar even een paar minuutjes vrij heb gaat er ook een mooi kleurtje op mijn nagels. Van Essence heb ik deze mooie nieuwe shine last & go! lakjes ontvangen, en jullie kunnen ze ook nog eens winnen!

Kijken jullie mee?

Essence

Ik heb drie mooie lakjes voor de feestdagen ontvangen samen met een base coat. De lakjes zien er erg lief uit, zijn vegan en de potjes hebben een dikke bodem en en ronde dop. De herkenbare ‘e’ staat bovenop de dop en er staat nog op vermeld dat het extra sneldrogende lak is. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Essence

Hierboven op de foto zie je de drie kleuren op een rij. Het zijn echt de perfecte kleurtjes voor de feestdagen! En de glans… die is echt fantastisch!

19 | That’s the spirit

Essence

Een mooie rode kleur mag natuurlijk niet ontbreken, en deze kleur is zeker een perfecte kleur rood! Eerder zei ik al dat de glans fantastisch is, op deze foto kunnen jullie dat zeker zien!

Essence

Ik vind het altijd leuk om een lakje te combineren met een nepnagel, sticker of een ander kleur lakje op mijn ringvinger.

40 | Rockstar

Essence

Ik was zeker benieuwd naar deze kleur, goud/glitter! Deze kleur vind ik erg leuk om te combineren met een basic kleur, dan valt deze ‘rockstar nog net even iets meer op!

41 |Big City vibes

Mijn favoriete kleur van deze lakjes is toch echt wel nummer 41, Big City vibes! Een mooie glitter nagellak die eigenlijk bij elk outfit fantastisch mee kleurt.

Essence

De kwastjes van deze potjes zijn erg gemakkelijk, mooi breed zodat je niet al te vaak over je nagels heen hoeft om het dekkend te maken.

Extreme last base coat

Essence

Deze transparante base coat verlengt de levensduur van de nagellak. Gelukkig droogt ook deze base coat snel zodat je bijna meteen kan starten met lakken.

 

Ik ben enthousiast! Wat een heerlijke lakjes zijn dit, je kunt eigenlijk vrijwel meteen doorlakken want het droogt terwijl je er naar kijkt. En daar houd ik van! De glans vind ik ook echt wel een pluspunt, en de kleurtjes zijn natuurlijk hartstikke mooi voor de feestdagen. Als laatste nog de prijs natuurlijk, en daar hoef je ze echt niet voor te laten liggen. De Shine last & go! nagellakken zijn namelijk verkrijgbaar voor €1,69 en de base coat voor €2,59 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

 

Winactie

Namens Essence mag ik aan één van jullie een setje Shine last & go! nagellakken samen met een Extreme last base coat verloten! Deze actie is vanaf nu te vinden op mijn Instagram account.

 

 

Lakken jullie vaak jullie nagels?

irma

 

1 Comment

Geef een reactie

CommentLuv badge