Win jij met de WinterWinWeek?

De feestdagen: cadeautjes krijgen en… geven! Vanaf maandag deelt irmatennapel.nl zeven dagen lang cadeautjes uit. Ik vind cadeautjes krijgen namelijk erg leuk, maar eigenlijk vind ik cadeautjes geven veel leuker! Daarom heb ik deze WinterWinWeek opgezet om jullie eens in het zonnetje te zetten in deze feestelijke maand!

Kijken jullie mee?

Samen met een aantal hele leuke bedrijven, webshops en merken mag ik een WinterWinWeek organiseren. Zeven dagen lang mag ik iedere dag een hele toffe prijs weggeven. Dus jullie maken zeven keer kans!

Meedoen is heel makkelijk!

Vanaf aanstaande maandag 9 december komt er een week lang iedere dag een artikel online op irmatennapel.nl. In het artikel is meer te lezen over het product dat er die dag te winnen is. Op mijn Instagram account is de foto te vinden waar je mee kan doen aan de winactie, ook staat daar vermeld hoe je precies kan winnen. Volg mijn account vast om niets te missen! De prijzen die er te winnen zijn zijn heel verschillend, maar ik kan al wel vast verklappen dat er iets te winnen is voor kinderen, mama’s en papa’s! Ook is er iets te winnen voor in de kerstboom, de kinderkamer en mooie beautyproducten. Voor ieder wat wils dus!

Doen jullie mee?

irma

 

Uitgelichte afbeelding: Unsplash

Geef een reactie

CommentLuv badge