Mijn maand in foto’s #11 | Uit eten, Nieuwe slaapkamer en Sinterklaas!

Vandaag laat ik jullie weer mijn maand in foto’s zien. Ongeveer aan het einde van de maand laat ik een overzichtje met foto’s zien, en vandaag is het alweer 29 november! Ook vandaag geef ik jullie een kijkje in onze afgelopen maand. En de maand november stond in het teken van uit eten, een nieuwe slaapkamer voor nina en natuurlijk Sinterklaas! Ga er lekker voor zitten en bekijk de foto’s om te zien wat ik allemaal gedaan en meegemaakt heb.

Kijken jullie mee?

Gym

De laatste dag van oktober mochten de ouders even een kijkje nemen op school. De klas van Nina had gym, dus daar mochten wij even een kijkje nemen, hartstikke leuk!

Mia Muis

Mia Muis

Mia Muis kwam bij ons logeren, en natuurlijk mocht ze overal mee naar toe! Ze ging samen met Nina en opa en oma boodschappen doen, en samen met oom Erik de auto wassen. Een gezellige week en Nina vond het toch wel jammer dat ze weer terug naar school moest.

uit eten

Op 2 november gingen we samen met mijn zwager en schoonzussen gezellig uit eten. We kozen het tapas menu en het was echt heerlijk!

Slaapkamer

Ik zat er al een tijdje tegen aan te hikken en wist niet zo goed waar ik beginnen moest. Maar de kamer van Nina moest echt aangepakt worden. Deze maand ben ik samen met mijn moeder aan de slag gegaan en heeft de slaapkamer van Nina een make-over gekregen. Het eindresultaat krijgen jullie nog in een apart artikel te zien!

Nina strand

Terwijl wij druk aan het schilderen waren nam mijn broertje Nina even mee om te spelen op het strand.

Slaapkamer

Alvast even spieken…

Ontbijt op bed

9 november was mijn man jarig, en dat betekend natuurlijk ontbijt op bed!

lunch

Tussen de middag gingen we gezellig met z’n drieen lunchen en kregen we allemaal kleine gerechtjes.

Intratuin

‘s Middags gingen we nog even langs Intratuin om de kerstshow te bekijken, we kijken onze ogen uit!

Kerstboom

Onder onze overkapping zet ik ieder jaar een (kunst)kerstboom. Ook met lampjes en bolletjes voer voor de vogeltjes. Ook dit jaar staat hij weer te shinen!

Stoomboot Urk

De maand november stond natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas. Als eerste hadden zaterdag 16 november de intocht. Nina is samen met mijn man, ouders en broertje naar de intocht geweest en vond het allemaal toch wel wat spannend.

Sinterklaas

Het is natuurlijk helemaal spannend als Sinterklaas je roept en jou kent!

Piet

Pieten

‘s Avonds kwamen er nog twee pieten langs en mocht ze haar schoen zetten. Een spannende maar toch ook wel weer hele leuke dag!

Inpakken

Dat betekend ook dat er heel wat cadeautjes ingepakt mogen worden deze maand!

Taksi

Van Taksi kreeg ik een heel leuk pakketje binnen met de drie nieuwe smaken. Wild Orange, Sailing Strawberry en Thrilling Tropical zijn de nieuwe smaken zonder toegevoegde suikers en zonder melkbestanden. Heerlijk!

Pietenfabriek

Zaterdag 23 november organiseerden wij samen met heel veel vrijwilligers De Pietenfabriek op Urk. Dat betekenden dat wij midden in de nacht aan het opbouwen waren om er de volgende dag een groot feest van te maken!

Pietenfabriek

En dat is zeker gelukt! Nina heeft haar kleurplaat aan Sinterklaas gegeven samen met oma. Wat een feest!

Viese auto

Tussendoor moest er ook gewoon gewerkt worden. En meestal rijd ik dan via een zijweg naar mijn werk toe… maar op dit moment ligt daar wel heel veel modder!

Sinterklaasboeken

Mijn moeder was bij de kringloop en stuurde mij deze foto…. leuk leuk leuk!

 

De maand was voor ons erg druk en stond vooral in het teken van Sinterklaas. Zaterdag 7 december vieren wij zelf Sinterklaas met ons gezin, mijn ouders en mijn broertje, hartstikke gezellig natuurlijk maar ik moet nog wel even aan de slag! Ook start bijna de WinterWinWeek waar ik nog veel voor doen moet, maar ook deze week wordt erg leuk en gezellig (met geweldige prijzen!). Volg me alvast op Instagram op niets te missen van deze winacties!

Hoe was jullie maand?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge