WinterWinWeek | Stylynn Wanddlamp

Eindelijk is het zover, Nina heeft haar eigen stoere meidenslaapkamer! Nadat ze van ledikant naar eenpersoonsbed gegaan is, is er eigenlijk niet veel veranderd aan haar kamer. Het was dus nog gewoon haar babykamer maar dan met een groot bed. Ik was al een hele tijd inspiratie aan het zoeken op Pinterest, Instagram en diverse webshops, en nu is het dan eindelijk zover! Binnenkort kunnen jullie het resultaat bekijken. Vandaag kun je iets heel leuks voor op de kinderkamer winnen, namelijk een houten wandlamp van Stylynn!

Kijken jullie mee?

Willemien van Stylynn ken ik al een tijdje, en toen ik op zoek was naar deelnemers voor de WinterWinWeek wilde ze dan ook meteen meedoen. Hartstikke leuk natuurlijk! Hieronder stelt Willemien zichzelf even voor:

Willemien | Mijn naam is Willemien Ekkelenkamp, getrouwd met Henk en mama van Rick (5) Luke (3) en Lynn (1). In 2014, tijdens de zwangerschap van Rick, begon ik met Instagram, hier deelde ik voornamelijk DIY projecten en interieur foto’s.

Wandlamp

Steeds vaker mocht ik ook voor andere mensen aan de slag en zo kon ik mijn aanbod steeds meer uitbreiden. Het eerste apparatuur werd gekocht en de eerste samenwerkingen met andere ondernemers waren een feit!

Wandlamp

Na de geboorte van ons derde kindje, Lynn, is Stylynn is december 2018 officieel ingeschreven bij de KVK en in februari ging de webshop online. Naast inkoop van producten heb ik ook een aantal zelf ontworpen artikelen. Het allerleukste vind ik het contact met diverse andere kleine ondernemers! Zo heb ik afgelopen zomer mijn eerste fotoshoot georganiseerd waarbij ik samenwerkte met diverse merken, hoe gaaf is het om producten samen te brengen tot een mooi geheel!

Onder andere zijn deze stoere wandlampen in diverse soorten te koop bij Stylynn voor € 44,95.

Winactie

Namens Stylynn mag ik aan één van jullie een mooie houten wandlamp geven! Deze actie is vanaf nu te vinden op mijn Instagram account.

 

Hoe ziet de kinderkamer er bij jullie uit?

irma

 

 

Foto’s: Fotografie Petit

 

2 Comments

  • Sepp is net één en slaapt nog gewoon in zijn ledikant, maar toen Fenna bijna twee werd is ze overgegaan van een ledikant naar een eenpersoonsbedhuisje. De commode en de bijpassende kledingkast zijn naar Sepp zijn kamer gegaan. En Fenna heeft een nieuwe kledingkast gekregen en zo’n Ikea opbergmeubel met van die bakken. Het behangetje is gewoon hetzelfde gebleven en daar wacht ik voorlopig ook nog wel even mee. Ze is net 3 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge