The Body Shop | Winterse Body Butters

Nog een paar dagen en dan is het toch echt Kerst! Voor mijn gevoel nog lang niet, en gaat het eigenlijk allemaal veel te snel. Wij doen verder geen cadeautjes deze dagen, maar als je dat wel doet heb ik nog een leuke last-minute tip! The Body Shop heeft namelijk weer drie special editon body butters in heerlijke winterse geuren! Vandaag wil ik deze drie graag aan jullie laten zien.

Kijken jullie mee?

Body butter

De verpakkingen zijn altijd goed herkenbaar bij The Body Shop; de ronde verpakkingen met de zwarte rand zijn altijd aanwezig! Ook zijn deze special edition body butters verkrijgbaar in twee formaten; 200ml en 50ml.

Warm Vanilla

Body butter

De verpakking van deze body butter ziet er erg leuk uit, met een klein beetje kerst! Je ziet duidelijk dat het om een vanille-achtige geur gaat, en ook het logo van The Body Shop is goed zichtbaar.

Body butter

Houd je van warm, een vleugje zoet en romig? Dan is de geur ‘warm vanilla’ zeker iets voor jou! Zodra je het deksel van de pot afhaalt komt deze zoete, romige vanillegeur naar je toe, en blijf je ruiken! De body butter is verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar en Community Trade-sheaboter die met de hand is bereid in Ghana.

Body butter

De body butter is heerlijk romig, smeert goed uit en trekt snel in. Deze body butter is erg verzorgend en is een vochtregulerend product voor het lichaam. Ook biedt het 24 uur hydratatie voor normale tot droge huid!

Juicy Pear

Body butter

Deze verpakking is helemaal duidelijk! Je kan er niet omheen, dit is de geur ‘Juicy Pear’. De kleuren vind ik heel mooi gebruikt, warm en toch de kerstelementen erbij.

Body butter

Dit is echt een frisse, fruitige en sappige perengeur! Heerlijk! Ik ben dol op peer, en deze geur vind ik dus ook echt wel geslaagd. Deze body butter is verrijkt met peerextract uit Italië en Community Trade-sheaboter die met de hand is bereid in Tamale, Ghana.

Body butter

Ook deze body butter vind ik erg romig en gemakkelijk te smeren. Echt wel een pluspunt! Het is ook fijne dat deze body butters snel intrekken zodat je niet zo lang hoeft te wachten.

Rich Plum

Body butter

Hoera! Mijn favoriete geur is ook dit jaar weer terug! Ik heb al eens eerder geschreven over deze lijn, en vind het echt nog steeds mijn favoriete geur van de special editons.

Body butter

Dit is een frisse, fruitige, maar wel echt een winterse geur.

Body butter

Voor mijn gevoel is deze body butter is steviger, maar smeert nog steeds hartstikke goed. De body butter is verrijkt met pruimenextract uit Turkije en is meer geschikt voor de normale- tot droge huid, dit vind ik erg fijn voor de winterse dagen!

De body butters zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van The Body Shop en natuurlijk online in hun webshop. Een pot van 200ml kost € 16,-.

Wat is jullie favoriete geur?

irma

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

1 Comment

  • Warm vanille lijkt mij heerlijk voor het najaar. Wat een fijne geuren hebben ze weer uitgebracht.

Geef een reactie

CommentLuv badge