Waan je een echte straatkunstenaar met Crayola’s kleurrijke stoepkrijt

Buitenspelen. Nina vind het gelukkig hartstikke leuk! En vooral stoepkrijt is een groot favoriet onderdeel daarvan. Van onze hele tuin maakt ze een groot kunstwerk. Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd, de kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder, het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording! Vandaag laat ik jullie de nieuwe producten zien, en heb ik ook nog eens een leuke winactie voor jullie!

Kijken jullie mee?

Stoepkrijt

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met de vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk.

Stoepkrijt

Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem; met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit kleding. Deze stoepkrijt is verkrijgbaar in een doos van 48 stuks of met 64 stuks unieke kleuren stoepkrijt (incl.: 8 special effects stoepkrijtjes waaronder tie dye, neon, neon glitter en glitter).

Stoepkrijt

Probeer de ideeën uit van de Krijtman, Stoepkrijter des Vaderlands. Word samen met je kind helemaal zen met Zentangles en maak iedere vierkante stoeptegel speciaal. Of maak bijvoorbeeld een kleurenslang of een 3D Kubus. De Krijtman weet zich wel raad met het stoepkrijt van Crayola!

Manadala Art set

Stoepkrijt

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes.

Stoepkrijt

Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk. Dit set is geschikt voor kinderen vanaf +/-6 jaar en is hier verkrijgbaar voor € 13,99. In de doos zitten 6 sjablonen, 4 stuks stoepkrijt en een sjablonenhouder.

Winnen?

Wil je ook mooie kunstwerken maken samen met de kinderen? Kijk dan snel op mijn Instagram account want ik mag namens Crayola een Manadala Art set weggeven!

Stoepkrijten is nog nooit zo leuk en kleurrijk geweest!

irma

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge