Een kijkje bij… Carina!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de babykamer bij Anneloes. Deze week laat Carina van ons hun woonkamer zien , vandaag ‘Een kijkje bij… Carina’!

Kijken jullie mee?

Carina | Hai! Ik ben Carina en woon met mijn man en 2 kids onder de rook van Rotterdam… in Barendrecht! Ik werk als kinderverpleegkundige in de thuiszorg. We wonen nu zo’n 1,5 jaar in ons droomhuis! Dat droomhuis veranderd wekelijks van inrichting en decoratie, en dat probeer ik vooral budgetproef te realiseren. Daar mag ik jullie nu in meenemen, hoe leuk is dat!

Interieur Carina

Eerst maar eens een trowback(je)…
Op 1 Januari 2019 zat ik samen met mijn man op de bank met een wijntje in de hand. We hadden het over onze dromen en doelen… toen ik daarover nadacht zei ik hardop; ‘een eigen interieur account beginnen om al mijn budget creaties te delen!’. En daarna zei ik direct: ‘Maarja, alsof mensen daarop zitten te wachten… blablabla’ Mijn ontzettend nuchtere man zei daarop: ‘Doe het gewoon! Boeiend!’. En gelijk had hij. Diezelfde dag maakte ik mijn Instagram account aan: puik.wonen!

De definitie van puik;
BEST,opperbest, het beste, de BLOEM;
JUWEEL, o. (…elen), juweel van het eerste water, (ook fig.).
SCHILDER, m. (-s).
STUK, o. (-ken), meesterstuk
Al deze woorden wijzen op de gave creaties die ik gebruik in mijn interieur! Ik vond het een PUIK idee! 🙌🏼

Oké genoeg over mij… op naar mijn budget interieur ideeën!

Droomhuis

Interieur Carina

Zodra we het koopcontract hadden getekend konden we ein-de-lijk op jacht naar dé perfect eettafel! De eerste offerte die ik ontving koste me bijna m’n hart… maar gelukkig heb ik uiteindelijk voor een prima prijsje onze té gekke tafel kunnen scoren! Bijna 3 meter lang is ie en komt uit een stuk suarboom. Wat een eyecatcher!

Interieur Carina

Omdat alles in ons huis moet matchen (jaja, dat is mijn tik…) wilde ik ook kleine wandplakjes van suarhout. Maar zie die maar eens te vinden! Uiteindelijk hebben we nog een extra tafelblad gekocht en daaruit hebben we daaruit de wandplanken gezaagd. En het leukste? Ik hield nog een stuk over van zo’n 80cm. Dat is omgetoverd tot een speeltafeltje voor de kids! Ideaal toch?

Keuken

Interieur Carina

In onze keuken hebben we tussen de deur en ons raam een mini stukje muur…. ja, zo’n loos stukje muur wat bijna heel Nederland wel in huis heeft! Toen ik in de garage nog een halve pot schoolbordkrijtverf vond kon ik het niet laten…. dus hop hop, verf erop! En daar werd mijn eigen krijtbord geboren. Ik tover dit stukje muur met elke verjaardag om tot een feest muur en de meest gekke teksten passeren de revue. Zo handig! Door dit stukje muur is de keuken steeds weer een beetje anders!

Interieur Carina

Enne, onze marmeren mini vensterbank die daar pal naast zit was ook toe aan wat nieuws. Met een schaaldeel van douglashout (13 euro) pimpte ik de smalle vensterbank om tot een heerlijke zit en chil plek! Lekker robuust en het leukste, lekker goedkoop!

Wandschalen

Interieur Carina

Toen het een hype werd was ik verkocht! Die schalen ik moest ze hebben! Vervolgens zag ik de prijskaartjes, oeff 100 euro voor 3 schalen! Pardon?! Omdat ik zo vaak verander van decoratie vind ik het een sport om alles voor een budget prijsje te scoren. Na een paar weken zoeken was dit mijn creatie! Voor minder dan 7 euro kocht ik deze kaarsenplateaus, een placemat en een gek schoteltje en daar werden mijn wandschalen geboren! Té gek toch?

Ben jij ook gek op veranderen en dat voor een leuk prijsje? Ik vind het leuk om je terug te zien bij: puik.wonen!

Veel liefs, Carina

 

Wat een geweldig interieur Carina, en een leuk Instagram account!

Wat vinden jullie van dit interieur?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge