Spelletjes op oudejaarsavond

Morgen is het alweer zover, de laatste dag van het jaar! Zitten jullie s’avonds gezellig met familie of vrienden? En duurt de avond misschien wat te lang? Ik heb 2 spellen gevonden die je morgenavond zou kunnen spelen!

Het eerste spel is op dit moment heel populair, de Youtube hit Speak Out! Met dit spel moet je lastige zinnen zo goed mogelijk uitspreken terwijl je een soort ‘bitje’ in je mond hebt, dat sterk doet denken aan een tandartsbezoek. Schaam je niet, want in dit filmpje is te zien dat zelfs bekende actrices als Zooey Deschanel de uitdaging enthousiast aan gaan.

Speak Out
Elke speler pakt een kaart van de stapel en doet z’n uiterste best om de zinnen die op de kaart staan zo goed mogelijk uit te spreken, zoals ‘’Ik bibber van buiten en ril van pillen’’ en ‘’poedelnaakte man heeft een bierbuik’’. En dat met een mondstuk in je mond en onder tijdsdruk, want de zandloper loopt door. Begrijpen de andere spelers wat je uitkraamt? Speak Out bevat 200 dubbelzijdige kaarten, 5 – goed reinigbare – mondstukken en een zandloper.
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Lach je liever niet je tanden bloot, dan kan je ook je vrienden aftroeven met je kennis van onzinfeiten uit de afgelopen 20 jaar met Trivial Pursuit 2000’s! Het spel zit boordevol interessante feitjes over de belangrijkste gebeurtenissen sinds de millenniumwissel.

Trivial Pursuit 2000’s – De beste weetjes van 2000 tot nu
Ben je een millennium? Dan speel je je ouders en jongere broertje er met gemak uit! Het spel heeft 300 kaarten met 1800 vragen in 6 categorieën: Plaatsen, Schone kunsten, Amusement, Natuur & Technologie, Gebeurtenissen en Sport & Vrije tijd. Met de totaal nieuwe speelwijze is deze editie niet het Trivial Pursuit spel dat je kende. Nu kunnen spelers op basis van het onderwerp bovenaan elke kaart kiezen of ze een vraag beantwoorden, of hem doorgeven aan de tegenstander. De eerste speler die een partje van elke kleur heeft en een beslissende eindvraag goed beantwoordt, wint! Met de Trivial Pursuit 2000s editie ben je verzekerd van een geweldige spelletjesavond.
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Met deze spellen wordt er gegarandeerd een avondje gelachen, dus ga de uitdaging aan en probeer je vrienden te verslaan!
De spellen  Speak Out & Trivial Pursuit 2000’s van Hasbro zijn te koop via bol.com

Ken jij deze spellen, en heb je ze al eens gespeeld? Fijne avond!

3 Comments

  • Leuk! Dat speak out lijkt mij echt hilarisch. Helemaa in de combinatie met oliebollen
    Haha. En triviant is natuurlijk altijd goed ? Fijne jaarwisseling!

  • Ik vind het ook altijd heerlijk om spelletjes te spelen op oudejaarsavond! Mijn favoriet blijft toch het Ik hou van Holland spel, ieder jaar is het weer lachen, gieren en brullen. Deze spelletjes moet ik ook maar eens gaan proberen.
    Gabrielle ~ GlobeGirl onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2016My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge