Best Nine 2016

Vandaag is het oudjaarsdag, de laatste dag van het jaar alweer. Het is een dag om terug te kijken op het afgelopen jaar, zijn we tevreden? Hebben we een mooi jaar gehad, of kon het iets beter? Vandaag kijk ik ook terug wat ik het afgelopen jaar allemaal op mijn Instagram account heb geplaatst. De beste 9 foto’s laat ik aan jullie zien.

Phoe, dit is alweer een hele tijd geleden zeg! Nina is op deze foto 11 maanden, en als je mijn Instagram account volgt heb je kunnen zien dat ik iedere maand (tot dat Nina 1 jaar werd) deze foto met de uil heb gemaakt. Ondertussen is Nina alweer 1,5 jaar, en wat is ze veranderd! Een bos krullen er bij gekregen en ze stapt nu de hele kamer rond!
Op deze foto kreeg ik 82 vind-ik-leuks.

Dan komt er een grote sprong, de vorige foto van Nina is namelijk ongeveer 40 weken geleden gemaakt, en bovenstaande foto ongeveer 9 weken geleden. Deze foto is op zondagmiddag gemaakt. Een prachtige herfstdag, en dat betekend heerlijk het bos in! Nina vond het geweldig dat ze uit de wagen mocht, en alles wat ze tegenkwam moest ze even oppakken of aanraken.
Op deze foto kreeg ik 86 vind-ik-leuks.

Mijn moeder, de oma van Nina, heeft deze prachtige trui/vest gemaakt. Heerlijk voor de herfstdagen!
Op deze foto kreeg ik 114 vind-ik-leuks.

Soms heeft Nina van die knuffelmomentjes. Ze kan dan zo plotseling bovenop me klimmen om heerlijk te knuffelen. Dit was een paar weken terug, zo’n heerlijk momentje!
Op deze foto kreeg ik 102 vind-ik-leuks.

Jullie weten ondertussen wel dat ik helemaal gek ben op het sinterklaasfeest. Dit leuke shirtje voor Nina kon ik dus ook niet laten hangen bij de Wibra!
Op deze foto kreeg ik 95 vind-ik-leuks.

Door By Nelly’s op Instagram werd ik uitgedaagd om een foto van mezelf te plaatsten met de ’10 facts about me’. En natuurlijk doe ik dat!
Op deze foto kreeg ik 86 vind-ik-leuks.

 

Van Topmuurstickers kreeg ik dit leuke patroon om een raamtekening te maken. Het is het raam in de keukendeur geworden, helemaal in kerstsfeer!
Op deze foto kreeg ik 92 vind-ik-leuks.

Onze kerstfoto voor dit jaar! Nina zit hier op een oud sleetje wat onder de kerstboom staat. Ze is helemaal onder de indruk van het beertje wat in de boom hangt. Het woordje wat ze deze maand dus ook geleerd heeft: ‘beel’ (beer).
Op deze foto kreeg ik 84 vind-ik-leuks.

Ik heb de #SOSfamilietag ingevuld en daar zocht ik een familiefoto voor. Deze is het geworden! Deze foto is gemaakt op onze trouwdag, en mijn ouders en broertje staan hierop.
Op deze foto kreeg ik 96 vind-ik-leuks.

 

Wat vinden jullie de leukste foto die ik afgelopen jaar op mijn Instagram heb geplaatst?

 

 

6 Comments

  • Mooi overzicht! Instagram is zo fijn! Niet alleen vanwege de foto’s die met een filter oid erop kunt zetten maar ook door de herinneringen die er aan kunt onthouden! Mooie foto’s! Op naar een nieuw en hopelijk nog mooier jaar:)

    • Dankjewel Fleur! Instagram is ook echt 1 van mijn favorieten 🙂

  • Wat een leuke foto’s en wat een leuke familie! Ik vind de foto met het zelfgemaakte vest heel leuk, wat staat haar dat goed zeg!

  • Leuke foto’s Irma! Je hebt een prachtige dochter en wat zag je er mooi uit op je trouwdag!

Geef een reactie

CommentLuv badge