Spelen en leren met Primo

Nina heeft nu de leeftijd bereikt dat ze het leuk vind om samen met mij aan tafel te gaan zitten. En wat we dan doen maakt haar eigenlijk niet zoveel uit, lekker kleuren, verven, spelletjes spelen, wat drinken, met de Playmobile of… kleien! Van Primo kreeg ik dit nieuwe setje opgestuurd en dat hebben we natuurlijk uitgebreid getest!

Kijken jullie mee?

Primo

Dit leuke koffertje bestaat volgens de beschrijving uit:

  • 5 kleuren zachte modelleer klei
  • 1 uitdruk vorm meisje
  • 6 creatieve gereedschappen
  • 1 placemat

Primo

En dat klopt grotendeels ook! Alleen de placemat mist helaas in dit koffertje, maar dat mag de pret niet drukken. De 5 kleuren zien er prachtig uit, en je kan er natuurlijk nog veel meer kleuren van maken door te mengen. Ook de gereedschappen zijn hartstikke leuk en kun je veel kanten mee op. De materialen zijn van plastic en zijn goed stevig, ook jongere kinderen kunnen er goed mee overweg en het breekt niet zomaar af.

Primo

Er zit nog een formulier in het doosje waar alle soorten op staan vermeld, zo is er ook nog een jongensset, maar ook van een hond en een kat, hartstikke leuk!

Primo

Nina vind kleien hartstikke leuk, en ze snapte meteen wat de bedoeling was! Het moest eerst ‘plat’ zei ze…

Primo

Door de vorm van het meisje op de klei te duwen kun je zo alle onderdelen aan elkaar schuiven. Zo maak je iedere keer een ander meisje, met andere kleuren!

Primo

En natuurlijk kun je het meisje ook nog versieren met hartjes, bloemetjes, sterretjes en sliertjes!

Primo

En zo kun je het hele poppetje maken en verder aankleden! Het is natuurlijk hartstikke leuk om dit samen met je zoon of dochter te doen. Zo leer je samen de kleuren, de lichaamsdelen en de kledingstukken! En dat terwijl de kinderen denken dat ze ‘alleen maar’ lekker aan het spelen zijn… Hartstikke educatief dus!

Primo heeft heel veel leuke producten zoals verf, krijt, lijm en modelleerdeeg etc! Dit setje is verkrijgbaar voor € 13,95 bij liefenklein.

Spelen jou kinderen vaak met klei?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

6 Comments

  • Ja, ze zijn nu wat ouder maar ik kocht regelmatig klei voor ze. Uitstekend vermaak en ze leren er nog wat van ook.

  • Mijn kids speelden vroeger graag met Playdoh en zelf vond ik het ook leuk :-). Lijkt er wel een beetje op.

  • Wat is dit ontzettend leuk zeg. Hier kleien ze heel veel, laats kocht ik bij de Action grijze klei die ook echt hard wordt, die willen ze dan gaan schilderen.

  • mijn kinderen speelden met vlagen met klei. Vooral zoonlief was er echt heel handig mee! Op de basisschool kon hij van klei chocolaadjes maken die niet van echt te onderscheiden waren. je begrijpt die legden we regelmatig op het schaaltje! Als je kinderen maar veel laat `rommelen` komen ze vanzelf met de meest geweldige ideeen

  • Wat leuk, ik heb ook een setje ontvangen en ga ‘m van het weekend uittesten 🙂 Het ziet er wel super leuk uit!

  • Hier ook fan van alles wat met knutselen te maken heeft!!! Momenteel is de klei weer op, morgen viert onze oudste haar verjaardag, dus wie weet komt er weer een nieuw voorraadje bij. Deze ziet er wel heel fijn uit!

Geef een reactie

CommentLuv badge