Shoplog AliExpress | Jungle feestje!

Dit keer heb ik weer een shoplog voor jullie! Het is alweer een tijd geleden dat er een shoplog online kwam, dat was namelijk een shoplog over Zeeman. Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb besteld bij AliExpress voor het jungle feestje van Nina voor haar vierde verjaardag. Van ballonnen tot traktaties!

Kijken jullie mee?

Traktatie

Verjaardag

Als eerste heb ik de traktatie doosjes besteld voor Nina. Ze zit op de Peuterspeelzaal dus mocht ook trakteren! Deze leuke doosjes hebben verschillende opdrukken en heb ik gevuld met smarties, een bellenblaas en een dierenmasker.

Taart

Verjaardag

Vanaf dat we begonnen waren tegen Nina over haar verjaardag had ze het over een ‘Mongli-taart’. Mongli van The Jungle Book vind ze helemaal het einde! Dus ik heb een poppetje van Mongli besteld, samen met de toppers van bladeren en de topper met Happy Birthday. Nina was helemaal blij!

Ballonnen

Jungle feestje

Een feestje kan niet beginnen zonder ballonnen! Deze groene- en witte ballonnen met confetti zaten in een verpakking van 10 stuks. De metallic slingers heb ik ook besteld en kon je gemakkelijk overal tussen hangen.

Jungle feestje

Ook deze stoere tijger ballonnen heb ik besteld via AliExpress!

Jungle feestje

Deze folie ballonnen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Perfect voor een jungle feestje! Natuurlijk kon ook het cijfer 4 niet ontbreken.

Prikkertjes

Jungle feestje

Met jungle prikkertjes kun je natuurlijk van alles doen. Voor op de taart, cupcakes… of in de snoepjes!

Toeters

Jungle feestje

Op een feestje mag je toeteren! Deze jungle toeters kwamen dus erg goed van pas!

Maskers

Jungle feestje

Kinderen vinden maskers vaak erg leuk. Om te trakteren, voor een feestje of gewoon zomaar! Deze maskers hierboven zijn te koop bij Hema, maar ik had via AliExpress ook nog hele leuke dierenmaskers besteld!

 

Wat bestellen jullie graag op AliExpress?

irma

 

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge