Hiep hiep hoera, Nina 4 jaar!

Hoera! Vandaag is Nina jarig! En ze is alweer 4 jaar geworden. Wat gaat het snel… het lijkt ieder jaar wel sneller te gaan! Vandaag en zaterdag is het groot feest, en dat beseft ze nu ook! Zo leuk dat ze weet dat ze cadeautjes krijgt… en taart!

Kijken jullie mee?

Ook dit jaar is Nina weer heel veel gegroeid. In de lengte maar ook in haar persoonlijkheid. Ze ontdekt de wereld, en wie ze is. Ze krijgt haar eigen indeling van de dag zoals de Peuterspeelzaal, de ‘praatjuf’ en de uitjes met opa, oma en oom Erik. Als zij het zelf niet voorstellen regelt ze het zelf wel even 😉

Peuterspeelzaal

Nina gaat nog tot de zomervakantie naar de Peuterspeelzaal. Dit doet ze in een ‘bijna 4 groep’ en haar eigen VVE klas. In totaal gaat ze 4 dagdelen naar de Peuterspeelzaal, en dat gaat gelukkig hartstikke goed. Zo kan ze mooi wennen voor als ze na de zomervakantie op de basisschool start!

Nina 4 jaar

Vandaag en zaterdag hebben we groot feest, helemaal in jungle stijl want ze is gek op The Jungle Book en Tarzan. Hoe deze feestelijke dagen waren, en wat ze allemaal heeft gekregen laat ik jullie maandag natuurlijk in een fotoverslag zien!

Nina, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Vandaag mag je eindelijk cadeautjes uitpakken!

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge