The Body Shop | Special Edition Ginger

Gember. Niet iets wat ik persoonlijk dagelijks gebruik maar voor in je thee of bepaalde gerechten kan het erg lekker zijn! Maar wist je dat het ook erg goed is voor je huid? The Body Shop heeft een special editon ontwikkeld die echt een boost aan je huid geeft. Ik heb vier van de vijf producten mogen ontvangen en heb ze voor jullie getest!

Kijken jullie mee?

Special Edition Ginger Shower Gel & Body Scrub

The Body Shop Ginger

De verpakkingen van de shower gel en body scrub zijn erg herkenbaar. We zien ze bijna in ieder lijn terug. De vormgeving is lekker vrolijk en zomers, mooie oranje en rode tinten en de gember is uiteraard ook afgebeeld!

The Body Shop Ginger

De showergel zit in de welbekende fles met een inhoud van 250ml. Het is een licht oranje substantie, die best aan de dunne kant is. Maar de geur is heerlijk! Ik wist niet goed wat ik bij gember voor moest stellen maar deze licht zoete kruidige geur vind ik echt geweldig!

The Body Shop Ginger

Ik ben dol op scrubs dus ik was hartstikke blij dat er in deze collectie ook een scrub zat! Deze verpakking past perfect bij het geheel en de pot heeft een inhoud van 250ml, daar kun je dus wel even mee doen! De scrub heeft ook een oranje-achtige kleur en de geur is iets sterker dan de showergel, heerlijk!

The Body Shop Ginger

Persoonlijk houd ik van een stevige korrel die goed scrubt. In deze body scrub zit een hele fijne korrel, maar tegen mij verwachting in scrubt het wel heel erg goed op de huid. Na het scrubben voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Perfect voor tijdens de zomerdagen als je huid wel wat extra verzorging kan gebruiken!

Special Edition Ginger Softening Body Butter & Body Yogurt

The Body Shop Ginger

Ook zitten er in deze speciale collectie een Body Butter en een Body Yoghurt. De verpakkingen zijn hetzelfde als eerdere lijnen van The Body Shop, maar de vormgeving past weer perfect bij deze Special Edition collectie. Beide potten hebben een inhoud van 200ml.

The Body Shop Ginger

Op deze foto hierboven kun je goed het verschil zien van de producten. Ik was altijd al fan van de Body Butters, maar sinds ik de Body Yoghurt Cactus Blossom heb mogen proberen ben ik helemaal verkocht! Het smeert geweldig, trekt erg snel in en het hydrateert (net als de butters) super goed. De Body Butter biedt maar liefst 72 uur lang hydratatie, voor de Body Yoghurt is dit +/- 48 uur. Voor mijn gevoel is de geur van de Body Yoghurt wel iets sterker dan van de Body Butter. De Butter en de Yoghurt zijn allebij 100% vegan.

The Body Shop Ginger

De Body Butter is echt iets steviger en moet je goed uitsmeren. De Body Yoghurt doet zijn naam eer aan, het lijkt en voelt als yoghurt! Makkelijk te smeren en trekt erg snel in.

  • Shower Gel | 250ml. € 7,-
  • BodyScrub | 250ml.  € 18,-
  • Body Butter | 200ml. €16,-
  • Body Yoghurt | 200ml. €10,-
  • Hand Wash | 250ml. € 7,-

Alle producten zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij The Body Shop filialen of via de webshop.

Hebben jullie deze nieuwe special edition al geprobeerd?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.
Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

CommentLuv badge