Shoplog AliExpress | Dollhouse

Het lijkt alweer zolang geleden. Pakjesavond! Op deze gezellige avond kreeg Nina haar poppenhuis. Dit poppenhuis, gemaakt door mijn opa, is al lang in de familie en heb ik nu voor haar opgeknapt. En blij dat ze er mee is! Ze speelt er heerlijk mee en heeft grote verhalen en een geweldige fantasie. Ook op AliExpress heb ik veel spulletjes besteld voor het poppenhuis, en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Kijken jullie mee?

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft het poppenhuis twee kanten. Er was dus genoeg te doen tijdens het opknappen! Hieronder laat ik jullie zien wat ik allemaal via AliExpress heb aangeschaft voor het poppenhuis.

Voorkant poppenhuis

Modern poppenhuis

Bar met krukjes in de keuken

Poppenhuis opknappen

Modern poppenhuis

Deze bar met twee krukjes is eigenlijk het eerste wat ik tegenkwam via AliExpress. Ik vond ze hartstikke leuk voor in een modern poppenhuis en het heeft een mooi plekje in de keuken gekregen! Het pakketje kwam goed aan, was goed verpakt en voor €7,51 ben ik zeker tevreden!

Ook heb ik twee trappen besteld op AliExpress. Voor de woonkamer en een stukje voor naar het terras toe. De trappen kosten per stuk €5,27.

Poppenhuis

Natuurlijk mogen de Sonny Angels ook even lekker televisie kijken! Daarom bestelde ik ook deze tv met afstandsbediening voor in de woonkamer. Het pakketje is prima aangekomen en de televisie kostte €1,85.

Achterkant poppenhuis

Modern poppenhuis

De achterkant van het poppenhuis bestaat uit een balkon en een Spar supermarkt. Hiervoor heb ik ook diverse spulletjes besteld op AliExpress.

Bankje op het balkon

Modern poppenhuis

Poppenhuis

Dit leuke bankje was perfect voor op het balkon van de Sonny Angels! Hier kunnen ze lekker even uitrusten met een flesje water een lekkere verse peer! Het bankje, de flesjes water, en het fruit heb ik allemaal besteld via AliExpress.

Taartjes, lolly’s en poppetjes

Poppenhuis

Modern poppenhuis

In de Spar Supermarkt verkopen ze heerlijk taartjes! Deze taartjes heb ik besteld voor €1,03, en toen kreeg ik 5 stuks! De lolly’s op de toonbank kosten €2,19 en is absoluut een favoriet van Nina. Ook zijn er een aantal poppetjes besteld via AliExpress, die tijdens de kerstdagen gezellig in het poppenhuis woonden!

Groentje, fruit, brood en flesjes water

Modern poppenhuis

Natuurlijk kunnen er in een supermarkt geen schappen ontbreken. Hiervan heb ik de onderkant donkergrijs geverfd, erg leuk voor de prijs van €3,80 per stuk! De schappen heb ik gevuld met diverse broodjes, tomaten, peren en bloemkool. Ook staan er nog diverse flesjes water in een schap.

Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen inspireren en kunnen jullie lekker aan de slag met het poppenhuis!

Wat kopen jullie op AliExpress?

irma

 

Dit artikel bevat affiliate links.

7 Comments

  • Wat leuk! Een moderne poppenhuis met mooie keuken! Nog nooit zoiets gezien. De Sonny Angels zijn heel leuk. Ik wil het ook voor mezelf hihi

  • Wat een mooi modern poppenhuis. Erg mooi geworden en al die kleine spul van alie schattig

  • erg handig aliexpress, alles is er verkrijgbaar. Ik heb er mijn telefoon gekocht en verliep allemaal erg soepel

  • Aan de ene kant ben ik dol op Aliexpress en aan de andere kant denk ik aan de uitbuiting en milieuvervuiling in het productieproces. Voor de 2019 heb ik mij voor genomen daar niks meer te kopen.

  • super leuk!. Grappig dat dat ook allemaal te vinden is daar.

Geef een reactie

CommentLuv badge