Een kijkje bij… Charlotte!

Vandaag hebben we weer een nieuw artikel van de serie ‘Een kijkje bij…’. Iedere week komt er op woensdag iemand anders aan het woord en verteld over een plek in zijn of haar woning. Vorige week namen we een kijkje in de prachtige woonkamer van Nynke. Deze week laat Charlotte ons een kijkje nemen in hun slaapkamer, vandaag ‘Een kijkje bij… Charlotte’!

Kijken jullie mee?

Charlotte | Mijn naam is Charlotte en samen met mijn man Mark en onze vier kinderen wonen wij sinds zes jaar in een (zelf laten bouwen) huis in Reeuwijk.

Slaapkamer Charlotte

Onze slaapkamer ligt onder het gedeelte van het huis dat met riet is gedekt. Daardoor is het een hele fijne, knusse en geluidsarme ruimte geworden. Wij hebben er geen plafond in laten maken, zodat je tot in de nok van het huis kunt kijken.

Wij houden van een rustige landelijke stijl. Deze stijl vind je bij ons door het gehele huis. Heel belangrijk is het dat je thuis tot rust kan komen en dat het huis veel gezelligheid en warmte uitstraalt voor het hele gezin.

Slaapkamer Charlotte

Slaapkamer Charlotte

Ik heb gekozen voor beddengoed van ML fabrics, dit is gecombineerd met linnen van Ralph Lauren Home.

Slaapkamer CharlotteSlaapkamer Charlotte

De kast stond in onze oude huis in de voorkamer en met een likje verf is de kast nu op de slaapkamer beland. Dezelfde verf (een mix van diversen Flamant tinten) is gebruikt op het hoofdeinde van het bed, dat in de bouw door de aannemer is gemaakt. De bak bovenop de kast is afkomstig uit Frankrijk en er ligt een kussen en een deken in.

Houten meubeltjes, zoals het krukje, vind ik een leuk contrast geven op de witte houten vloer.

Slaapkamer Charlotte

De lambrisering achter het bed, maakt de warme sfeer compleet.

Groetjes Charlotte

Wat een mooie sfeervolle slaapkamer Charlotte!

Wat vinden jullie van deze slaapkamer?

irma

3 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge