Shoplog | Action

Pas geleden ben ik bij de Action geweest, dus ik heb weer een leuke shoplog voor jullie! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog van de Action heb laten zien, de laatste shoplog was namelijk van Sfeerleven, Lush & Zara. Ik had een aantal dingetjes nodig voor het nieuwe bed van Nina, maar er zitten ook andere dingen bij die ik spontaan heb meegenomen.

Kijken jullie mee?

kerstbomen

De hele Action staat alweer een tijdje vol met alle kerstspullen! Deze boompjes heb ik meegenomen voor op de etagere op onze eettafel, en misschien nog voor onder een stolp. De twee kleintjes van 16 cm waren samen €1,90 en de grote van 26cm was € 1,95.

kerstballen

kerstballen

Ook deze stoere kerstballen heb ik meegenomen. Twee grotere ballen met patroon voor € 1,65 per stuk en twee kleinere ballen met sterren voor € 1,19 per stuk.

geurkaars

geurkaars

Ik ben gek op geurkaarsen! Vooral voor in de keuken na het koken vind ik het heerlijk om een kaarsje aan te steken. Toen ik deze nieuwe geurkaarsen in een glaasje zag heb ik die dus ook meteen meegenomen. Het kaarsje kostte €1,45 en heeft een heerlijke geur!

sinterklaas snoepbakjes

sinterklaas snoepbakjes

Voor Nina heb ik deze snoepbakjes meegenomen. Hier kan ik leuk wat pepernoten of andere snoepjes in doen voor haar. Het paardje was al een groot succes! In het pakje zitten 5 snoepbakjes en ze kosten € 0,53.

kruidnoten

En natuurlijk heb ik voor in de bakjes meteen maar wat meegenomen! De schuimpjes (€0,89) vind Nina heerlijk, en voor een artikel binnenkort heb ik de witte chocolade kruidnoten meegenomen voor € 1,29

 

schoencadeautjes

Ook was ik in de Action alvast aan het kijken voor sinterklaascadeautjes voor in de schoen of voor 5 december. Ik nam in iedergeval deze foamstickers mee voor Nina. Zij is de laatste tijd gek op stickers, dus dit is natuurlijk een hartstikke leuk schoencadeautje voor maar € 1,25. Ook nam ik het flesje voor de Baby Born mee, deze heeft ze al eens eerder gehad maar heeft ze op de één of andere manier stuk gemaakt. Nu ze weer wat vaker met de pop speelt, en wat ouder is krijgt ze dus ook een nieuw flesje! Deze kostte maar € 0,59.

sinterklaas cadeaulabels

Dit leuke labelset met 16 labels is natuurlijk hartstikke handig voor 5 december. Een extra’tje voor aan je cadeautje! Het pakket met labels kostte € 0,59.

kleuren

kleuren

Dit pakketje heb ik ook apart gelegd om te gebruiken als schoencadeautje. Dit is namelijk een lange kleurplaat in de vorm van huisjes! Voor maar € 0,69 nam ik het natuurlijk mee voor Nina.

kleurboek

kleurboek

Dit sinterklaas doeboek met stickers kostte € 0,76 en daar heeft Nina al heel veel plezier van gehad! Ook de jumbo kleurpotloden met puntenslijper heb ik weer meegnomen voor € 0,89.

dekbedovertrek

dekbedovertrek

Voor het nieuwe bed van Nina had ik nog een dekbedovertrek nodig. In haar ‘nieuwe’ kamer komen de kleuren zwart, wit en mint groen. Dit dekbedovertrek past daar dus erg goed bij! En voor de prijs kon ik het absoluut niet laten liggen: € 7,95!

kussen

Nu Nina een groot bed heeft gekregen mag ze natuurlijk ook een echt kussen! Ze gebruikt het nog niet dus deze van de Action was helemaal prima, en kostte € 6,99.

krul- stijltangkrul- stijltang

Deze 2-in-1 krul-/stijltang heb ik meegenomen om te testen, ik ben benieuwd of ik deze kan gebruiken om nog wat meer krul in mijn haar te maken. Deze 2-in-1 krul-/stijltang kostte € 7,95.

 

Wat hebben jullie pas bij de Action gekocht?

irma

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge