Shoplog | Action

Vorige week ben ik bij de Action geweest, dus ik heb weer een leuke shoplog voor jullie! Natuurlijk ging ik maar voor 1 dingetje naar de winkel, maar toch heb ik wat meer leuke spulletjes gekocht. Altijd als ik in de Action loopt gaat er meer in het karretje dan verwacht. Hebben jullie dat ook? Het komt waarschijnlijk toch door de (kleine) prijsjes…

Kijken jullie mee?

Deze Glow & Highlights palette was ik al vaker tegengekomen op Instagram, en ik las er positieve reactie’s over. Ik ben dus wel heel benieuwd! Voor € 2,49 wil ik het natuurlijk graag testen. Hebben jullie dit palette ook al gespot?

In Nina haar kast en commode gebruik ik deze mandjes. Het formaat is 27,5 x 17,5 x 10cm en kost € 1,59. Ik gebruik ze voor onder andere haar sokjes, flesjes crème etc. Ik kon er nog wel één bij gebruiken voor wat spulletjes en flesjes dus ging ook dit mandje in mijn karretje.

Vorige week werd ik wakker met een flinke allergische reactie op mijn been. Waarschijnlijk ben ik ‘s nachts (of ‘s avonds in de tuin) geprikt door een insect. Ik zag de mugga anti-insect van 50ml voor € 1,99 en de autan na de beet gel van 25ml voor € 3,99 liggen en die moest ik dus wel meenemen. Ook Nina was al een paar keer geprikt dus deze komen goed van pas!

Nina gebruikt op dit moment mijn (dure!) kleurpotloden nog van school. Ik ging dus op zoek naar handige potloden voor haar, en deze jumbo kleurpotloden (15 stuks + puntenslijper) lijken mij makkelijk vast te houden voor haar. Dit pakje kostte € 0,89.

In het DIY-artikel hebben jullie kunnen zien wat ik met deze wieltjes heb gedaan. Ik heb er nog 3 meegenomen omdat ik waarschijnlijk nog een bijzettafeltje ga maken binnenkort. Deze werckmann zwenkwielen kosten 3 x € 1,19.

Toen ik in het gangpad van de kleding kwam zag ik dat er wel heel veel lag. En alles was in de aanbieding! Ik koop eigenlijk bijna nooit kleding bij de Action, soms wat sokken of iets voor Nina. Nu vond ik ook wat dingen voor mezelf!

Dit leuke hemdje voor maar € 0,99. Hartstikke leuk voor deze zomer voor erbij. De achterkant heeft een gestreept patroon en op de voorkant staat een zomerse fotoprint. Dit hemdje heb ik meegenomen in maat M.

 

Dit hemdje lijkt me hartstikke luchtig voor de hele warme dagen. Zwart wit, dus lekker makkelijk en een mooi model. En voor € 1,99 kon het natuurlijk wel mijn karretje in!

Ook dit leuke shirtje nam ik mee voor €1,99.

Met een leuk kanten detail!

Deze onderbroekjes zijn standaard in het assortiment bij de Action dus deze waren voor de normale prijs van € 2,79. Binnenkort wil ik het gaan proberen om Nina gewoon naar de wc te laten gaan dus dan komen deze wel goed uit! Ik heb deze meegenomen voor bij mijn moeder thuis, als Nina dan eens een ‘ongelukje’ heeft kan ik haar daar ook gemakkelijk verschonen.

 

Dit is een kort vestje en dat lijkt me hartstikke handig voor de wat koelere zomeravonden of op vakantie. Het is legergroen en er staan leuke prints op. Voor het prijs van € 1,99 kon ik het natuurlijk niet laten hangen! Ik heb maat 98/104 meegenomen voor Nina.

Dit leuke setje was een beetje een verrassing voor mij. Ik ging er in de winkel vanuit dat het alleen het hemdje was voor de prijs van € 0,99. Maar thuis toen ik het openmaakte zat ook het broekje er bij! Een heerlijk setje voor de warme dagen in de tuin of op het strand. Ook dit setje heb ik meegenomen in maat 98/104.

Dit waren alle spulletjes die ik deze keer bij de Action heb gekocht. Nu was het meerendeel kleding wat ik zelf eigenlijk niet verwacht had. Als jullie mijn vorige shoplog (van AliExpress) willen bekijken kan dat via deze link.

Hebben jullie al eens kleding bij de Action gekocht?

2 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge