My Pinterest favorites #6 Kinderverjaardag

Nog even en het is zover; 18 april wordt Nina alweer 2 jaar! Waar blijft de tijd… Mijn kleine meisje is gewoon al een heerlijke eigenwijze peuter. We genieten volop van haar, en kunnen een leven zonder haar al niet meer voorstellen. Nina haar tweede verjaardag is dus in zicht. Tijd om wat inspiratie op te doen op Pinterest! Wat gaan we doen? Een thema, of gewoon lekker feestelijk? In dit artikel vind je wat leuke inspiratie voor een kinderverjaardag; taart, uitnodigingen, versiering etc!

Kijken jullie mee?

Taart, leuk in het thema!
  

Uitnodiging, lekker creatief!
  

Traktatie, mmm… lekker!
  
  

Versiering, feestelijk!
  

Candy Table, voor de kinderen….?
  

Bron: Pinterest, klik op de foto voor de originele bron

Hebben jullie inspiratie opgedaan? Wat doen jullie met de verjaardag van jullie kind(eren)?
Jullie mogen mij ook volgen op Pinterest, dat vind ik hartstikke leuk!

3 Comments

  • Wat leuk! En dat in de verjaardagsweek van onze Maximus! Woensdag zal hij drie worden en dan hebben Jeroen en ik lekker vrij. Gaan we even wat leuks doen met zijn drieen. Zaterdag vieren we zijn verjaardag met onze families en gaan we apekooien in een gymzaal in de buurt, zin in!

    • Ooooo 3 jaar alweer, wat gaat het snel he! Lekker genieten met elkaar. En wat slim om te gaan apekooien met z’n allen, heb je na de tijd niet je huis als een apekooi 😉
      Heeft Max nog wensen? 😀

  • Wow, ik vind die tweede uitnodiging met die schaduw echt een supergaaf idee! Die ga ik onthouden. En aangezien ik altijd op zoek ben naar supersimpele traktaties, ga ik de giraf opslaan in mijn favorieten, haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge