My Pinterest favorites #52 Gezellige zomertuin!

We hebben een mooi zonnig weekend achter de rug, en ook de komende dagen voorspellen onze weermannen en vrouwen ook veel zon. Tijd om de zomertuin weer aan te pakken! Een gezellige zithoek maken, mooie planten mogen natuurlijk niet ontbreken en verlichting voor de lange zomeravonden is ook niet verkeerd. Ik heb weer lekker wat tijd besteed op Pinterest en wil wat inspiratie beelden met jullie delen.

Kijken jullie mee?

Zithoek

 

Groen

Verlichting

Decoratie

  
 

Zijn jullie al klaar voor de zomerse dagen? Of beter gezegd, hebben jullie al een gezellige zomertuin? Wij zijn druk bezig om de tuin helemaal zomerklaar te maken, en natuurlijk komen er ieder jaar wel wat nieuwe spulletjes bij. Wij kijken uit naar de heerlijke zomerse dagen. Genieten van de zon, tuin en van elkaar. Heerlijke zomeravonden met de barbecue, en op de hele warme dagen natuurlijke een zwembadje in de tuin! Op dit moment is het wachten tot de jonge vogeltjes allemaal uitvliegen… ook dat is het voordeel aan veel groen in de tuin!

Jullie mogen mij natuurlijk ook volgen op Pinterest daar vind je veel meer inspiratie, maar ook lekkere recepten, interieur, knutselen, diy en andere inspiratie! Zie ik jullie daar weer?

 

Wat voor tuin hebben jullie?

irma

Geef een reactie

CommentLuv badge