The Body Shop | White Musk® 40 jaar!

The Body Shop heeft ondertussen een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Ze brengen heel regelmatig nieuwe geuren en collecties uit, maar populaire geuren blijven bestaan en blijven ze vernieuwen! Zo ook de populaire geur White Musk®. Vorig jaar schreef ik al over de White Musk Flora die speciaal was uitgegeven voor Moederdag. Dit keer gaat het over de originele White Musk® collectie die opnieuw is gedefinieerd. White Musk® viert namelijk dit jaar alweer haar 40e verjaardag!

Kijken jullie mee?

White Musk

De Eau De Toilette heeft een mooi doorzichtig flesje. De verpakking bestaat voor 42% uit gerecycled glas. Zoals heel wat producten van The Body Shop heeft deze eau de toilette ingrediënten van natuurlijke oorsprong (95%!). 

White Musk

White Musk® werd in 1981 ontwikkeld en was een van de eerste parfums die speciaal voor The Body Shop werden samengesteld. Niet alleen was het een instant bestseller, maar het was ook revolutionair in de parfumwereld, een mijlpaal. Als een van de eerste muskgeuren bevatte het namelijk synthetische, cruelty-free muskus in plaats van dierlijke muskus, die via wrede en pijnlijke methodes wordt verkregen uit het muskushert. Om de 40e verjaardag van White Musk® te vieren, heeft The Body Shop haar bestseller een reboot gegeven. Nu in 2021 is The Body Shop een ethische stap verder gegaan: zo heeft het nu een vegan keurmerk en zit in een 100% recyclebaar flesje dat voor 42% uit gerecycled glas bestaat en een afneembaar pompje heeft (voor recyclinggemak). Bovendien heeft het geen onnodige of secundaire verpakking zoals een doosje.

White Musk

De White Musk® geur is wereldwijd erg populair. Niet zo gek dat The Body Shop deze geur natuurlijk graag wil houden! De geur is verrijkt met een verse mix van rozen, jasmijn, warme kruiden en ambertonen. Met akkoorden van jasmijn en lelietjes-van-dalen is hij een beetje bloemig en een beetje muskusachtig. Hij blijft lekker lang hangen, maar overheerst niet.

White Musk

Je kunt je signature scent nu dragen op een gloednieuwe manier, want The Body Shop introduceert drie nieuwe geuren, speciaal voor parfum-layering. Je kunt ze over de originele White Musk® heen dragen. Customize je parfum zodat hij precies bij jou past, in welke stemming je ook bent!

 

De Eau de Toilette is verkrijgbaar voor €20,- en de Eau De Parfum is verkrijgbaar voor €36,- (30ml).

 

Zijn jullie bekend met de White Musk® collectie?

irma

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf of merk.

Geef een reactie

CommentLuv badge